How to Get Rid van pijn in het lichaam

How to Get Rid van pijn in het lichaam

Pijn, maar storend, is een waarschuwingssignaal dat het lichaam nodig heeft om de aandacht. Soms is het antwoord is simpel, zoals rust voor overbelasting van spieren. Toch, als gegeneraliseerde pijn heeft je naar beneden, is het mogelijk om zich te ontdoen van de pijn in het lichaam met thuisbehandeling en / of medische ondersteuning, afhankelijk van de oorzaak. Lees verder voor voorkomende manieren om pijn in het lichaam te behandelen om u te helpen weer op de rails.

Instructies

How to Get Rid van pijn in het lichaam

•  Identificeer de oorzaak of het patroon van uw pijn in het lichaam om beter te bepalen welke middelen het beste zal werken. Onder begeleiding van een aanval van de griep of een verkoudheid, is het beste om te werken aan de algemene herstel, evenals de pijn, die voldoende rust, voeding en ondersteunende medicatie omvat indien nodig. Als spierpijn more chronisch geworden, kan een medisch raadplegen noodzakelijke en andere pijn benadering toegepast worden.

•  Weg met pijn in het lichaam door zachte tot matige lichaamsbeweging, zelfs als u denkt dat dit is het laatste wat je wilt doen. Zolang het niet in tegenspraak met medisch advies en uw gezondheid, oefening werkt voor een deel door het stimuleren van de bloedsomloop, de spieren ontspannen en endorfine productie. Endorfine een neuro-hormoon bekend om pijn en de perceptie van pijn te verminderen.

•  Gebruik vochtige warmte om zich te ontdoen van de pijn in het lichaam als gevolg van ziekte of overmatig gebruik. Hete baden, sauna's, jacuzzi's en dergelijke te bevorderen opluchting. Voor de beste resultaten houd je lichaam blootgesteld aan de warmtebron voor 10 tot 20 minuten, maar oververhitting te voorkomen. De toevoeging van bitterzout in een warm bad geeft vaak betere resultaten.

•  Rest spieren als nodig is, maar vermijd langdurige immobiliteit, tenzij sprake is van letsel, of de activiteit verhoogt de pijn. Wanneer spieren zijn in onbruik ze gevoelig voor pijn, gevoelige punten en verwondingen. Een ander risico is spieratrofie, die moeilijker te overwinnen. Een afgestudeerd oefenprogramma, zoals zich uitrekken en wandelen, helpt de meeste mensen zich te ontdoen van de pijn in het lichaam, maar uit te stellen naar een arts als u problemen op lange termijn hebben.

•  Denk aan de kwaliteit van je slaap als gemeenschappelijke pijn remedies weinig doen om zich te ontdoen van de pijn in het lichaam of de pijn chronisch wordt. Gebrek aan rustgevende slaap wordt meestal veroorzaakt door een slechte matras, ziekte, bepaalde geneesmiddelen, hersenen of slaap afwijkingen, alcohol, cafeïne en stress. Als het probleem is ernstig of langdurig een arts kan aanbevelen een aantal tests om beter te isoleren van de oorzaak. Merk op dat sommige individuen een slaap afwijking wanneer deze bestaat, maar niet het gevoel uitgerust bij het ontwaken niet kunnen herkennen.

•  Praat met een apotheker of arts voorafgaand aan het nemen van pijnstillers om zich te ontdoen van de pijn in het lichaam, zoals de effectiviteit ervan varieert. Gemeenschappelijke medicijnen werken anders bij het verlichten van pijn en veel beter geschikt bij gewrichtspijn dan spierpijn. Bijvoorbeeld, acetaminophen (Merknaam: Tylenol) is een veelgebruikt ingrediënt in koude medicijnen, maar niet verminderen ontstekingen zoals ibuprofen of naproxen doet natrium. Aspirine onderhoudt een aantal anti-inflammatoire eigenschappen.

Hints

  • Engage in goede gezondheid praktijken en kennis te nemen van uw dieet. Sommige mensen vinden dat bewerkte voedingsmiddelen, cafeïne en alcohol verhoogt de pijn vooral bij regelmatig gebruik.
  • Overwegen het raadplegen van een chiropractor of een massage therapeut om pijn in het lichaam en de rug of nek pijn te behandelen.
  • Elke categorie van pijnmedicatie voert verschillende risico potentials en mogen nooit worden gemengd zonder advies van een arts als de schade aan de lever en andere complicaties kunnen optreden.
  • Chronische pijn in het lichaam kan een teken zijn van een gezondheidstoestand zijn.
  • Hier weergegeven informatie is voor de kennis van de consument en niet alleen bedoeld om medisch advies te vervangen.