How to Get Rid van Opgeblazen gevoel & Water Gewicht

Het grootste deel van je lichaam is gemaakt van water, en de hoeveelheid water in je lichaam wordt gecontroleerd door dorst, zweten en urineproductie. Sommige dingen kunnen echter ertoe leiden dat u te veel water, dat kan ertoe leiden dat u een opgeblazen gevoel en een plotselinge toename in gewicht te behouden. Hoewel na verloop van tijd je lichaam waarschijnlijk zal uiteraard dit overtollige water te verwijderen, moet u mogelijk om dit proces te versnellen om het opgeblazen gevoel symptomen te verlichten.

Instructies

•  Elimineer of bezuinigen op voorverpakte en verwerkte voedingsmiddelen die rijk zijn aan natrium om zich te ontdoen van water gewicht zijn. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan natrium kan ertoe leiden dat u om water vast te houden. Voedingsmiddelen die moeten worden verlaagd zijn dingen zoals chips, verwerkt vlees zoals bacon en ingeblikte en bevroren maaltijden. Bovendien, geen zout toe te voegen aan je eten, en elimineren zo veel zout als mogelijk uit je dieet.

•  Verwerk natuurlijke diuretica in uw dieet. Natuurlijke diuretica zijn dingen zoals grapefruitsap, citroensap en cafeïne. Diuretica zorgen dat het lichaam te elimineren vloeistof in de nieren en blaas, en inname extra diureticum verbindingen urine verhogen.

•  Verhoog de ​​kalium in uw dieet. Kalium is een mineraal dat het lichaam proces natrium helpt en u helpen zich te ontdoen van een opgeblazen gevoel. Er zijn veel voedingsmiddelen die kalium bevatten, zoals bananen, meloenen, zoete aardappelen en spinazie. Als u niet wilt dat uw dieet te veranderen, neem een ​​multivitamine met toegevoegde kalium.