How to Get Rid van neusafscheiding

How to Get Rid van neusafscheiding

Neusafscheiding is het ongemakkelijke gevoel dat je krijgt in de achterkant van je keel als je sinussen drain en infuus in plaats van aftappen uit je neusgaten. Postnasale infuus kan worden veroorzaakt door sinusitis, nasale allergie en verkoudheid. Dit is gebruikelijk is tijdens allergie seizoen en koude een griepseizoen. De symptomen van post nasale drip zijn hoesten, slechte smaak in de mond, gevoel van iets vast te zitten in de achterkant van je keel, constant bezig om je keel en een kriebel in je keel te schrapen. Er zijn veel neusafscheiding remedies verkrijgbaar op recept en over de toonbank, maar niet alle zijn effectief en velen hebben ongewenste bijwerkingen. Probeer een of meer van deze manieren om zich te ontdoen van post nasale infuus krijgen.

Instructies

•  Houd de vochtigheid in uw omgeving. Sta niet toe dat de lucht in uw huis om te droog geworden. Droge lucht zorgt ervoor dat het slijm dikker geworden en verergeren de neusafscheiding.

•  Drink veel te dun uit de slijmvliezen, maar vermijd melkproducten. Melkproducten verdikken het slijm.

•  Gebruik een zout water neusspray. Zout water neusspray is een grote post nasale drip genezen omdat het werkt op 2 manieren eerst het zout zal uitdrogen van de slijmvliezen die druipt in je keel. Ten tweede, het zout creëert een vijandige omgeving voor bacteriën en zal helpen om een ​​sinus infectie te voorkomen. Zout water neussprays of zoutoplossing neussprays zijn beschikbaar over de toonbank bij de apotheek.

•  Blijf weg van kruidig ​​voedsel. Kruidige voedingsmiddelen hebben de neiging om je neus af te voeren en als je last van post nasale drip het slijm zal drain langs de achterkant van je keel en verergeren de symptomen.

•  Gebruik een Neti Pot voor het spoelen van dik slijm uit je neus.

•  gorgelen met zout water naar het droge slijm te verwijderen uit de achterkant van je keel. Meng ongeveer 1/2 van een theelepel zout in een glas warm water en gorgelen. Vermijd dit neusafscheiding remedie als u last heeft van hoge bloeddruk.

•  Snuit je neus vaak aan neus te wissen.

Hints

  • Als je koorts hebt met post nasale drip, zie uw arts.