How to Get Rid van Na-Birth Belly Fat

How to Get Rid van Na-Birth Belly Fat

Het verliezen van je baby buik kan een goede deal van inspanning vergen, maar het is de moeite waard. Volgens het Amerikaanse Congres van Verloskundigen en Gynaecologen (ACOG), het uitoefenen na de zwangerschap niet alleen helpt bij gewichtsverlies, maar het verhoogt ook de energie-niveaus en helpt het behoud van de algehele spierkracht en toon. Begin met zachte oefeningen om geleidelijk te verminderen buik vet en verhogen maag toon. Wanneer u volledig hersteld zijn van uw levering, kunt u de intensiteit van uw training te verhogen.

Instructies

•  Neem contact op met uw arts voordat u een trainingsprogramma begint na de zwangerschap, vooral als je een keizersnede gehad. Tijdens de zwangerschap, de buikspieren rekken en kan zelfs te scheiden, en het uitoefenen van te rigoureus kan genezing tijd te verhogen.

•  Loop minstens 10 tot 20 minuten per dag. Pas de lengte en intensiteit van uw wandelingen, afhankelijk van uw lichamelijke conditie. U kunt zelfs de baby mee voor een extra training en hechting tijd. Omdat het lopen is aërobe oefening, het zal uw algehele cardiovasculaire gezondheid te verbeteren, terwijl ook het helpen van je gewicht te verliezen. De American Council on Exercise (ACE) beveelt werken tot een minimum van 30 minuten matig intensieve lichaamsbeweging minstens drie keer per week.

•  Start het doen Kegel oefeningen de eerste dag na de geboorte. Kegel oefeningen zal de bekkenbodem helpen om zijn kracht terug te krijgen en te verhogen abdominale ondersteuning.

•  Supplement aërobe oefeningen met een spier-toning workout voor de buikspieren als uw arts zegt dat het goed is. ACE raadt het integreren van een ab workout in uw oefening routine ten minste twee dagen per week. Begin met eenvoudige, low-stress-oefeningen zoals het bekken kantelt en ab compressie oefeningen.

•  Combineer regelmatige oefening met een gezonde, evenwichtige voeding. Vermijd voedingsmiddelen met een hoog verzadigd vet, en het verhogen van de inname van fruit, groenten en volle granen. Niet calorieën te snijden als u borstvoeding geeft. Volgens ACE, moeders die borstvoeding geven moeten 500 meer calorieën per dag dan mensen die niet borstvoeding geeft.