How to Get Rid van Moedervlekken

Voor sommigen, een moedervlek is een uniek deel van hun identiteit te koesteren. Voor anderen, een moedervlek wordt de vloek van hun bestaan, die bijdragen aan een laag zelfbeeld en een tal van negatieve gevoelens. Vanaf 2009, het kost $ 400 tot $ 500 tot operatief verwijderen van een moedervlek. Voordat je dat doet, bepalen met een arts als het een Hemangiomas moedervlek (laesies van gebundelde bloedvaten die zich ontwikkelen op baby's en soms interne organen). Deze soms vormen extra gezondheidsrisico's. De meeste andere soorten moedervlek veroorzaken geen gevaar voor de gezondheid en kan worden behandeld met medicijnen.

Instructies

•  Zoek een gekwalificeerde plastisch chirurg of dermatoloog als u kiest voor lasertherapie of een operatie. Gebruik de online zoekmachine cosmeticsurgery.com/find/states/ om te zoeken op de procedure en staat. Praat met de chirurg over uw redenen voor de procedure, de gewenste uitkomst, opties, procedures, risico's, beperkingen en voordelen voor het ondergaan van een behandeling.

•  Onderga lasertherapie om uw moedervlek verwijderen. Afhankelijk van de grootte en locatie van uw stempel kan meerdere bezoeken nodig zijn.

•  Onderga moedervlek verwijderen chirurgie als een laatste redmiddel als er geen andere opties werken. Ook van plan chirurgie voor hemangioom dat grote of gevonden op een intern orgaan zijn.

Hints

  • Soorten moedervlekken zijn: pigmentatie moedervlekken, zoals mollen en Mongoolse plekken komen het meest voor; macula vlek moedervlekken zijn dun, licht-roze, platte stukken verkleuring; vasculaire malformaties worden gekenmerkt door een diep rode tot paarse kleur (vaak genoemd wijnvlekken). Deze moedervlekken worden meestal verwijderd om esthetische, dan gezondheidsredenen.
  • Na lasertherapie wil je uit de zon te blijven en te voorkomen krassen op het gebied als het geneest. Ongelijke verkleuring komt vaak voor, en duurzaamheid is niet gegarandeerd, dus moet je realistische verwachtingen in te gaan op de verwijderingsprocedure hebt.