How to Get Rid van Jeuk met Home Remedies

How to Get Rid van Jeuk met Home Remedies

Het maakt niet uit wat je leidt naar het niets, kan het jeukende gevoel pijnlijk, ongemakkelijk en vervelend. Indien de noodzaak om te krabben gaat niet weg, kan je dag worden verstoord en je kan het moeilijk vinden om te slapen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw arts controleert chronische jeuk, zodat u de juiste behandeling krijgt voor elke medische aandoeningen die de jeuk veroorzaken. Als je eenmaal weet de oorzaak en kan op gepaste wijze te behandelen, kunt u huismiddeltjes te gebruiken om u te helpen verlichten en verzachten de jeuk.

Oorzaken van jeukende huid

Veel factoren die kunnen ertoe leiden dat uw huid te jeuken. Je mag gewoon last van een droge huid als gevolg van koud weer, airconditioning of overmatig baden. Sommige huidaandoeningen ook leiden tot jeuk, zoals eczeem, dermatitis en psoriasis. Het is ook mogelijk om een ​​jeukende huid ontwikkelen als een symptoom van een allergie, ziekte of ziekte, zoals waterpokken, coeliakie of zenuwaandoeningen. Of de jeuk het gevolg is van een van deze oorzaken of als gevolg van een insectenbeet of medicijnen, kunt u huismiddeltjes te gebruiken om krassen te voorkomen van wat leidt tot meer ernstige symptomen.

Gevolgen van Jeuk zonder behandeling

Het is natuurlijk te denken dat een jeuk krabben maakt het zich beter voelt, maar het kan eigenlijk uw huid jeuk erger. Wanneer u aanhoudend krabben, kan je huid rood, ontstoken, ruwe geworden en kan zelfs openbreken. Sommige huidaandoeningen kunnen leiden tot de ontwikkeling van dikke, leerachtige huid als je het krabben vaak. Zodra krabben breekt de huid of veroorzaakt zweren, vatbaar zijn voor infecties word je.

Home Remedies te verlichten Jeuk

Onderdompelen in een havermout bad is een veel voorkomende manier om jeukende huid te verlichten. Meng 1/2 kopje van colloïdaal havermout, een fijn gemalen havermout, die niet uw afvoer verstoppen, met warm water in het bad en geniet gedurende 10 tot 15 minuten. U kunt dezelfde hoeveelheid maïszetmeel vervangen de havermout, indien gewenst. Als alternatief kunt u een koele kompres van toepassing op de gebieden die jeuken, waardoor ze in de plaats voor 10 tot 15 minuten per keer. Vermijd het bevochtigen en drogen van uw huid te vaak omdat deze droogte kan verergeren. Om verder te bestrijden jeuk, maak een dunne pasta met zuiveringszout en water. Dep de plakken op uw huid op de plaats van de jeuk en laat ze drogen. U kunt deze remedie achterlaten op je huid totdat het afbladdert op zijn eigen of verwijderen volgende keer dat u wassen.

Veranderingen in levensstijl te verminderen of te elimineren Jeuk

Lange, hete baden met geparfumeerde zeep kan verergeren droge, jeukende huid. Neem een ​​2-3 minuten bad of douche in plaats daarvan, met behulp van een ongeparfumeerde zeep en geur-vrije moisturizer daarna. Draag kleding gemaakt van natuurlijke vezels, zoals katoen of linnen, zodat je huid kan ademen. Vermijd allergenen en irriterende stoffen, zoals metalen sieraden als u allergisch bent voor het of geparfumeerd wasmiddel bent. Als je eenmaal weet wat triggers huidirritatie en jeuk, kunt u werken te verminderen of deze triggers te elimineren.