How to Get Rid van Holten

How to Get Rid van Holten

Tandholten zijn ook bekend als cariës of tandbederf. Met slechte mondhygiëne, dunne en witte kleverige films, genaamd plaques ophoopt op het oppervlak van onze tanden, die vervolgens zal worden geherbergd door bacteriën. Aangezien de bacteriën af op de plaque en diervoeders uit suiker en zetmeel we eten, zullen ze een zuur dat beschadiging van de email, die de beschermende laag van de tand zal tot gevolg. Als de schade vordert, zal de tand geleidelijk verval en zal binnenkort problemen zoals kiespijn, slechte adem, een overdreven gevoelige tand, ernstige complicaties op de omliggende tandvlees en zelfs het verlies van tanden te leggen. Om uw tanden te beschermen tegen gaatjes, volg dan de onderstaande stappen.

Instructies

How to Get Rid van Holten

•  Ruim holtes door fluoride behandeling. Fluoride is een essentieel mineraal voor je tanden. Het helpt om het glazuur van je tanden sterker en beschermd tegen gaatjes. Fluoride helpt ook bij het herstellen van de schade op je tanden. Als u merkt dat holtes geleidelijk vormen, zal begin fluoride behandeling helpen herstellen van de conditie van uw email. Raadpleeg uw tandarts voor bepaalde soorten fluoride gels, vloeibare oplossingen of schuimen die krachtiger zijn dan die van de over-the-counter tandpasta en mondspoeling.

•  Vraag uw tandarts voor een aantal restauraties op de geërodeerde deel van uw tand. Wanneer een deel van uw tand gedeeltelijk is vervallen, kan de tandarts dat deel lappen met een aantal vullingen die zullen bijdragen tot het herstel van de oorspronkelijke vorm van uw tand. Als de tandarts boort off het beschadigde deel, zal hij dan in de plaats dat deel met vullingen gemaakt van porselein of composiet harsen die is van dezelfde kleur als uw tand. Na het proces, zal uw tand zo goed als nieuw zijn.

•  Praat met uw tandarts over het herstellen van uw tandbederf met kronen. Deze methode is het beste als uw tand uitvoerig is vervallen en te zwak voor de vullingen. Deze werkwijze omvat het verwijderen van de aangetaste en verzwakte gedeelte van tanden, die vervolgens worden vervangen door een begeleidende jas of een pet, ook wel een kroon, die bestaat uit porselein sterk de weergave van de oorspronkelijke tand. Doppen kunnen ook bestaan ​​uit porselein die gefuseerd met metalen of soms bestaat uit goud.

•  Een wortelkanaalbehandeling is een nuttige methode voor tandholte wanneer er schade aan de zenuwen pulp of de wortel van de tand. In deze methode, de tandarts verwijdert de vervallen gedeelte van de tand met de aangetaste zenuw en vasculaire weefsels. Het verwijderde deel wordt vervolgens vervangen door een porseleinen vulling. In sommige gevallen kan een kroon of kap over het gerepareerde gedeelte van de tanden geplaatst.

•  Denk aan de winning van uw tand als het niet de moeite waard besparing. Als uw tand slecht is vervallen en wordt veroorzaakt door te veel ongemak, kan je net zo goed kunnen vragen uw tandarts om het uit te pakken. Dit wordt meestal alleen nodig in ernstige gevallen. Wanneer u uw tanden hebt gewonnen, kan je net zo goed laat uw tandarts de kloof te dichten met een tandheelkundig implantaat later - want als je laat een ongevulde gat rond uw resterende gebit, is er een mogelijkheid voor hen om af te stappen verder van elkaar.

Hints

  • Poets je tanden met fluoride tandpasta minstens twee keer per dag, bij voorkeur na de maaltijd. Na het poetsen, kunt u uw tanden schoon te maken wat meer door flossen - dit zal duidelijk holtes helpen op de zijkanten van je tanden die borstelharen niet kunnen bereiken.
  • Bezoek uw tandarts voortdurend voor regelmatige controles en reinigingen.
  • Beperk uw inname van suiker en zetmeel - dit komt niet alleen je tanden, maar je algemene gezondheid als goed.
  • Vraag uw tandarts over een aantal sterke mondwater om bacteriën in je mond te beheersen en de vorming van gaatjes te voorkomen.
  • Als u gebruik maakt van een bepaald type van mondwater en je een aantal ongewenste veranderingen zoals verkleuring rond uw mond of tanden, gevoelloosheid of pijn rond je tandvlees of de tong, en al te gevoelige tanden opmerken - rapporteer deze veranderingen aan uw tandarts meteen.