How to Get Rid van Hickies Met Home Remedies

De term "Hickie" naar een huidaandoening waarbij het oppervlak capillairen gebroken, waardoor een rood geworden markering op de huid, vergelijkbaar met een verse kneuzing. In feite, in zekere zin een Hickie een onder een kneuzing, een breuk is het gevolg van gebroken haarvaten en aders. Er zijn een aantal kruiden behandelingen die kunnen helpen hickies om sneller te genezen, maar verwacht genezing te nemen 3-7 dagen in de meeste gevallen.

Instructies

•  Hickies zijn gebroken haarvaten in de buurt van het oppervlak van de huid veroorzaakt door wrijving, meestal van krachtige zoenen of zuigen op de huid. Zoals bij andere huidwonden kost het tijd om de capillairen reparatie zelf, die gewoonlijk tussen 7-10 dagen. Gebleken is, echter dat de traditionele kruidengeneeskunde verbeteren helen, samen met het eten van de juiste voeding die rijk voedingsstoffen, in het bijzonder vitamine A, C en zink. Opmerking: fruit, groenten en noten zijn allemaal hoog in deze vitaminen. Het kruid "Arnica Montana" heeft een lange traditie van zeer snel helende kneuzingen en verstuikingen. Er zij topisch worden aangebracht, maar er zijn formules die worden bereid door bekende bedrijven die intern kunnen worden. Die zijn meestal tincturen met een alcohol of glycerine basis. Calendula officinalis (goudsbloem) is ook een uitstekend kruid te gebruiken voor vele soorten van de huid laesies genezen. Deze twee kruiden kunnen samen worden gemengd.

•  Om uw eigen actuele zalf te maken, de voorbereiding van de kruiden als volgt: Neem de gedroogde arnica en calendula en grind in een specerij of koffiemolen.

•  Meng genoeg plantaardige of olijfolie tot een theelepel kruid tot een dikke pasta te maken.

•  Breng de pasta aan de blauwe plekken die behandeling nodig hebben.

•  Dek af met een gaasje of pleister, en een keer per dag veranderen.

Hints

  • Als u wilt een partij van dit mengsel te bereiden, kunt u meer olie en kruiden te gebruiken. Leg de kruiden in een grote pot en bedek met genoeg olie om de kruiden te dekken. Laat dit om te zitten voor 7-14 dagen. De helende eigenschappen van de kruiden zal doordringen in de olie. Zeef de olie en gooi de "mark" (dat is het papperig kruid deel). Bewaar de olie in de koelkast, voorkomt bederven van de olie en dit infuus kan worden gebruikt voor toekomstige kneuzingen, zwellingen, etc. en huidletsels.
  • LET OP: Voor onmiddellijke noodhulp, altijd ijs van toepassing op het gebied. Hoewel het niet de gebroken haarvaten zal herstellen, kan het zwelling en oppervlakkige bloeden te verminderen.
  • Niet aanbrengen op open wonden. Niet innemen. Als roodheid of uitslag verschijnt, stop het gebruik en raadpleeg uw huisarts.
  • Een vriendelijke adviserende: Als je weet dat het hebben van een Hickie op een opvallende plaats gaat om u in verlegenheid brengen, adviseren uw partner van tevoren. En als je partner is respectloos genoeg om niet te houden aan uw wensen, dat als een "rode vlag". Het verlaten van ongewenste hickies is niet zo grappig!