How to Get Rid van Hickies in 5 minuten

How to Get Rid van Hickies in 5 minuten

Hickies kan leuk zijn om te geven, maar zijn lang niet zo leuk om te ontvangen. Hickies zijn gênante rode vlekken die zich voordoen als gevolg van een vriend of een dating partner zuigen op je nek of een ander deel van uw lichaam. Hoe harder de persoon zuigt op uw huid, hoe roder de zuigzoen zal de volgende dag. Hickies zijn onschuldig, tot de volgende ochtend als je baas, collega's of ouders willen weten wat u van de nacht aan het doen waren vóór. Volg deze stappen om zich te ontdoen van hickies in minder dan vijf minuten.

Instructies

•  Gebruik een lepel en een ijsblokje op de zuigzoen koelen. Neem het ijsblokje en leg deze in de lepel. Houd stevige greep van het ijsblokje dat hij niet uit van de lepel valt.

•  Houd de achterkant van de lepel om de zuigzoen, draai de lepel tegen de klok gedurende 10 seconden. Dan, draai de lepel met de klok mee voor 10 seconden. De ronde vorm van de lepel moet precies passen bij de Hickey en koude krapte enkele van de roodheid.

•  Gebruik oogdruppels om letterlijk "krijgen het rood uit." Oogdruppels sturen rode bloedvaten en capillairen van het oppervlak van het oog, waardoor minder irritatie en zwelling. Het goede nieuws is dat het ook werkt op je huid. Breng meerdere druppels op de zuigzoen en laat het zitten voor een minuut en spoel het af met koud water.

•  Op dit punt moet het hickey bijna onzichtbaar. Als u nog steeds gemakkelijk kunt zien, herhaalt u stap 1 tot en met 3 totdat de zuigzoen bijna is verdwenen.

•  Breng concealer voor een finishing touch. Dep concealer over je zuigzoen om de resterende rode kleur opgaan in de rest van je huid. Blijven concealer van toepassing gedurende de dag, als het kan weg wrijven met de tijd.

Hints

  • Er is geen wetenschappelijk bewijs of medische studies om te bewijzen deze methoden zal werken.
  • Niet in de ogen van toepassing daalt tot snijwonden of schaafwonden.
  • Met behulp van ijs en koud metaal op de huid gedurende een te lange periode van tijd zal de huid om meer rood te zijn en kan schade veroorzaken.