How to Get Rid van gewrichtspijn

How to Get Rid van gewrichtspijn

Pijn in de gewrichten kunnen zijn op de enkel, rug, elleboog, voet, hand, heup, kaak, knie, nek, schouder of pols. Het is de plaats waar twee of meer botten samen te voegen. Wanneer deze gebieden voelen pijn, ongemak of pijn, kan de pijn in de gewrichten als gevolg van artritis of een andere medische aandoening. Vaak is de pijn kan thuis worden behandeld.

Instructies

•  Plaats een icepack op het pijnlijke gewricht voor ongeveer 15 minuten per dag, meerdere keren per dag, en geef het gewricht een rust.

2 Breng een niet-steroïde anti-inflammatoire zwelling en pijn te verminderen. Daartoe behoren onder meer ibuprofen, aspirine of naproxen natrium.

•  Zoekt de aandacht van een arts als u niet in staat om het gewricht te bewegen, heb je intense pijn, het gewricht lijkt vervormd of wordt het plotseling gezwollen. Zie ook uw arts als het gebied wordt zeer mals, warm en rood.

•  Heeft u een lichamelijk onderzoek om de oorzaak van de pijn in de gewrichten te ontdekken om u te helpen beter de pijn te behandelen. Volgens de Mayo Clinic, kan de oorzaken van gewrichtspijn omvatten verschillende vormen van artritis, botkanker, blessures, bursitis, dislocatie, jicht, lupus, ziekte van Lyme, artrose, osteomalacie, osteoporose, pseudo-, rachitis en sarcoïdose.

•  Breng een warmte-pad of koude kompressen op een pijnlijke gewricht als de pijn wordt veroorzaakt door artritis. Cold packs verdoven van de pijn. Warmte ontspant de spieren. Sluit deze meer dan 15 minuten niet bij een keer. Als het overschakelen van warm naar koud of koud naar warm behandeling, kan uw huid terug te keren naar zijn natuurlijke temperatuur voor het aanbrengen van een verschillende behandeling.

•  Vervang vitamine D en calcium tekortkomingen als de gezamenlijke ongemak wordt veroorzaakt door rachitis. Dit kan ook helpen voor mensen zonder rachitis, als tekorten aan vitamine D en calcium gewrichten pijn kan veroorzaken.