How to Get Rid van geschuurd Skin

How to Get Rid van geschuurd Skin

Huid die wordt geschuurd wordt ontstoken en pijnlijk en je snelle verlichting nodig hebt. Die zich in gevoelige gebieden, zoals de binnenkant van de dijen, liezen plooien, oksels en tepels, schuren is een irritatie van de huid, veroorzaakt door vocht en wrijving. Het gebied onder de borsten van een vrouw en de huidplooien van de maag zijn ook kwetsbaar plekken. Schuren kan thuis worden behandeld en weten hoe te behandelen het laat je weer lekker in je vel te zijn.

Instructies

•  Herken de tekenen van schuren. Getroffen gebieden wordt rood, gevoelig, en soms jeuken. Het schuurde gedeelte op een deel van uw lichaam waar de huid wrijft tegen een ander deel van de huid of kleding. Ernstige schuren zal duidelijk of bloederige drainage hebben, zwelling of blaren. Deze gevallen garandeert een evaluatie door uw zorgverzekeraar als recept behandeling noodzakelijk zijn.

•  Behandel geschuurd huid door te wassen met warm water en ongeparfumeerde zeep. Dep ze droog met een schone handdoek en zorg ervoor dat de huid volledig droog is. Een beschermende smeermiddel zal rustgevend zijn en wordt voorkomen dat verdere huid-wrijven. Solliciteer witte vaseline of zinkzalf naar het getroffen gebied. Je moet een verbetering van de schuurde omgeving te zien binnen 24 uur.

•  jurken in loszittende kleding om verdere wrijving tegen pijnlijke huid te voorkomen. Het dragen van beperkende kleding of ruwe stoffen zal irritant en oncomfortabel zijn. Vrouwen moeten bh's en panty's vermijden en mannen moeten loszittende boxers in plaats van slips dragen. Een ademend materiaal zoals katoen best.

•  Vermijd verder schuren afleveringen door het toepassen van maïzena om de gebieden waar u gevoelig voor zweten en wrijving zijn. Maïzena is een natuurlijke behandeling voor het houden van uw huid droog en het verlichten van wrijving. Witte vaseline kan ook worden gebruikt om wrijving te vermijden maar vettig gevoel onder de kleding.

Hints

  • Drink veel water als goede hydratatie helpt het genezingsproces.
  • Geschuurd huid kan ontwikkelen tot een bacteriële infectie. Tekenen van infectie zijn koorts, verhoogde roodheid en zwelling, drainage en vieze geur. Bel uw arts voor tekenen van infectie of niet-genezende schuren.