How to Get Rid van gas in uw maag

Maag gas kan pijnlijk, pijnlijk en een algemene overlast. Opgeblazen gevoel, druk, rommelende geluiden en buikpijn zijn allemaal symptomen. Volg deze tips om te voorkomen dat overtollig gas uit vormen en zich te ontdoen van het wanneer het een probleem wordt.

Instructies

Het voorkomen en wegwerken van maag gas

•  Verminder uw consumptie van gas veroorzaken van voedsel, zoals bonen, kool, uien, bananen, appels en volle granen. Laat deze voedingsmiddelen niet te elimineren allemaal samen, want ze zijn allemaal erg gezond, maar eet ze in kleinere hoeveelheden. Iedereen reageert anders op voedsel, dus let goed op wat mogelijk de oorzaak van uw gas, en het verminderen van deze voedingsmiddelen. Zorg er ook voor om je voedsel goed te kauwen en langzaam te eten, omdat dit gasvorming zal verlagen.

•  Drink pepermunt thee of neem een pepermuntje capsule na het eten. Pepermunt helpt verdrijven gas uit het spijsverteringsstelsel.

•  Drink gember of kamille thee. Deze kruiden hebben gas reducerende eigenschappen en helpen kalmeren het spijsverteringsstelsel. Het drinken van koffie na een maaltijd kan ook helpen, omdat koffie stimuleert maagzuur, wat de spijsvertering bevordert.

•  Neem een over-the-counter actieve kool capsule. Houtskool is aangetoond dat extra gas absorberen, waardoor de hoeveelheid die blijft gevangen in de darm verminderen. Breng het naar gas te verminderen na het eten of zich te ontdoen van gas zodra het pijnlijk of hinderlijk is geworden.

•  Neem een probiotisch supplement regelmatig. Probiotica vullen de goede bacteriën in je darmen, die essentieel zijn voor een goede spijsvertering zijn. Als uw spijsvertering gezond is, zal gas minder problematisch geworden.

•  Probeer conventionele geneesmiddelen zoals Gas-X of Mylanta om zich te ontdoen van het ingesloten gas. Deze geneesmiddelen bevatten simethicon, een schuimmiddel waardoor gasbellen elkaar plakken zodat ze gemakkelijker kunnen blazen.

•  Neem enzym of lactose tabletten voor het eten. Deze nonprescription medicijnen helpen het lichaam te verteren voedingsmiddelen die lactose bevatten, die gas kan veroorzaken voor sommige mensen. Enzymen ook helpen bij de vertering van vele andere voedingsmiddelen die gas veroorzaken.

•  Ga op je rug en breng je knieën naar je borst. Dit helpt bewegen het gas naar beneden, zodat het gemakkelijker kan worden uitgezet.

Hints

  • Probeer stress te verminderen in je dagelijkse leven, omdat dit een grote factor kan zijn. Eet niet op de vlucht, omdat het eten van fast maakt het gemakkelijk om de lucht te slikken en ertoe leiden dat u gedeeltelijk kauwen voedsel, die beide zijn grote oorzaken van overtollig gas.
  • Als gas is zeer persistent en gebeurt regelmatig het kan een meer ernstige spijsverteringsproblemen, en moet u uw arts raadplegen.