How to Get Rid van een zeurende hoest na een koude

Het ontwikkelen van een aanhoudende hoest na een koud hebt gehad lijkt alsof je lichaam belediging is toegevoegd aan letsel. Je bent eindelijk goed genoeg om terug te gaan naar je normale leven alleen om deze zeurende hoest die zal je niet alleen laten hebben - en niet te vergeten het is vervelend voor degenen in uw buurt, omdat deze hoest soms nogal sterk kan zijn. Het wegwerken van de hoest is afhankelijk van de oorzaak, maar je kunt ontdoen van deze hoest als je actie ondernemen.

Waiting It Out

Als de hoest is "droog", wat betekent dat je niet ophoesten om het even wat, zou het slechts een kwestie van tijd voordat het gaat weg op zijn eigen. De Universiteit van Californië in San Francisco Student Gezondheid en Counseling centrum zegt droge hoest kan duren tot een maand na een koude, en ze zijn een relatief veel voorkomende symptoom. Het centrum merkt deze hoest optreden ongeveer 25 procent van de tijd. Als de hoest langer dan dat duurt, raadpleeg een arts.

Decongestiva en sinusitis

Post-nasal drip wegens sinusitis na een koude is een andere mogelijke reden kun je niet schudden dat hoest. Brown University Health Education raadt proberen een over-the-counter decongestivum om te zien of dat helpt. Decongestiva zijn er in verschillende sterktes, dus als een kortdurende decongestant niet helpt, zijn er langduriger decongestiva beschikbaar over de toonbank, ook. Wetgeving met betrekking tot pseudo-efedrine, een effectieve decongestivum dat is ook een ingrediënt in productie van metamfetamine, is het verplaatst achter toonbank van de apotheker, maar je hoeft niet een recept nodig om het te kopen - gewoon een ID. Er zijn alternatieven beschikbaar, maar sommige mensen niet deze zo effectief vinden. Nogmaals, als de medicatie lijkt niet te helpen, of als de hoest aanhoudt, raadpleeg uw arts.

Astma

Het is mogelijk om astma te ontwikkelen op elk moment in je leven, maar maak je geen zorgen: Een aanhoudende hoest is geen absoluut teken dat je nu verbonden met een inhalator. Echter, de mogelijkheid van het ontwikkelen van astma betekent dat je moet krijgen om een ​​arts in plaats van het aannemen van uw zeurende hoest is gewoon slepende iets langer dan het deed met de vorige verkoudheid. Het hebben van een verkoudheid kan ook leiden tot andere voorwaarden, zoals bronchitis, dus terwijl je moet niet in paniek raken, niet zien uw arts als de hoest gaat op voor meer dan vier weken, of als het brengt dik slijm of bloed. Als je wel astma, zijn er onderhoud medicijnen die u kunt nemen om de kans op een astma-aanval te verminderen.

Allergieën

Zoals astma, allergieën kunnen ontwikkelen op elk moment. Behandeling voor deze lijkt op behandeling voor een koud, hoewel er meer mogelijkheden - non-slaperig antihistaminica, steroïden inhaleertoestellen en allergie shots, bijvoorbeeld. Allergieën kunnen een beetje moeilijker te behandelen omdat ze geen virussen die hun beloop te zijn, maar een allergoloog moet in staat zijn om de stof te wijzen waardoor de allergische reactie en helpen u achterhalen wat de beste cursus van behandeling.

Hints

  • Het hebben van een warme maaltijd als ook dit zal helpen los slijm.
  • Zorg ervoor dat u veel water te drinken met decongestiva als het medicijn het zal gebruiken om files te verwijderen.
  • Als je hoest nog steeds slecht is na een paar dagen, een dokter raadplegen voor meer tests. Je kan een infectie of een andere aandoening die een ander hoestremedie of behandeling kan vereisen hebben.