How to Get Rid van een schouder Ache

How to Get Rid van een schouder Ache

Pijn in de schouder kan worden veroorzaakt door stress, inactiviteit of te veel fysieke activiteit. Ongeacht de reden waarom je ervaart pijn in de schouder, er zijn dingen die je kunt doen om ongemak terwijl je schouder geneest minimaliseren.

Instructies

•  Neem een warme douche. Laat het warme water gieten neer op je schouder, het loslaten van de stress en het verlichten van de pijn die je voelt.

•  Ice je schouder te helpen verminderen zwelling en ontsteking. Terwijl warmte kalmeert, ijs is ook goed in kleine doses, en kan in rotatie met warmte voor maximale verlichting en snellere genezing.

•  Langzaam strek je schouder. Slechts strekken zo ver als comfortabel is; niet duw jezelf totdat je pijn. U wilt alleen voor verwarming van de spieren, de blessure niet verergeren.

•  Neem een pijnstiller. Bespreek uw medicijnen met uw arts op voorhand, want er zijn pijnstillers die niet mogen worden gecombineerd met specifieke omstandigheden. Toch zal een over-the-counter pijnstiller helpen omgaan als je genezen.

•  Gebruik warmte patches om je schouder te kalmeren voor uren. Dit is met name effectief voor die momenten waarop je stilstaat, net als wanneer je achter je bureau op het werk. Warmte pleisters op uw huid en zorgen voor diepe verwarming urenlang te kalmeren uw schouder pijn weg.

•  Houd een dagboek van uw pijn in de schouder. Record of de sensatie die je voelt is schieten, brandende of kloppende, en de lengte van de tijd die u pijn in de schouder heb meegemaakt. Als uw pijn aanhoudt voor meerdere dagen en je bent niet verbetert, een arts raadplegen.