How to Get Rid van een Rash Van Scheren Benen

How to Get Rid van een Rash Van Scheren Benen

Als u een zeer gevoelige huid, kunt u een huiduitslag na het scheren van uw oksels, ook wel bekend als "scheermes branden." Deze uitslag wordt gekenmerkt door roodheid van de huid, een brandend of tintelend gevoel en kleine bultjes. Gelukkig zijn er een aantal praktische stappen die u kunt nemen om scheermes branden te behandelen, en het verminderen van of het uiterlijk volledig te verwijderen.

Instructies

•  Gebruik Vitamine E olie direct na het scheren en droog je oksels. De Vitamine E zal onmiddellijk uw huid verfrissen en vertragen de uitslag zich verder verspreidt als het al is begonnen verschijnen.

•  Breng Aloë vera om het verbrande gebied om het gebied te koelen en het bevorderen van een gezonde huid regeneratie. Als je niet aloë bij de hand hebt, tea tree olie werkt ook goed voor de koeling van het gebied en het bevorderen van nieuwe huid groei.

•  Voeg meer vitamine C aan uw dieet. Hoewel je zou het niet zeggen, Vitamine C is een essentiële voedingsstof als het gaat om de gezondheid van de huid en voeding. Gewoon het nemen van een vitamine C supplement of het hebben van een extra glas vitamine C-verrijkt sinaasappelsap kan helpen afwenden toekomst huiduitslag onder je armen.

Hints

  • Als u geen Aloë vera of tea tree olie, kunt u ook de pijn van een vroege uitslag met een hydrocortison crème (zoals Neosporin) om u onmiddellijke verlichting geven behandelen.
  • Als je een uitslag die bloedt of versterkt, kan u een meer ernstige aandoening dan alleen een gemeenschappelijke zaak van razor burn hebben. In deze gevallen is het belangrijk om een ​​dermatoloog zo spoedig mogelijk diagnose te bekijken en om infectie te voorkomen.