How to Get Rid van een Pluchen Neus

Een gevulde neus is ronduit vervelend, en kan het moeilijk maken om goed te ademen. Potentiële irriterende stoffen, allergieën, ziekte, of zelfs het weer kon veroorzaken. Wat ook de oorzaak is, kunt u zich te ontdoen van een opgezette neus met huismiddeltjes en medicijnen.

Instructies

•  Gebruik een neti pot te spoelen uw sinussen natuurlijk en zich te ontdoen van een opgezette neus. Gebruik warm water om de neti pot te vullen en voeg dan de inhoud van het zout pakket dat wordt geleverd met het. Roer of schud voorzichtig. Boven de gootsteen, kantel je hoofd opzij en naar voren leunen. Zet de tip om een ​​neusgat. Kantel de neti pot langzaam op zodat het zout gaat in een neusgat en het andere uit. Niet je adem in te houden wanneer je dit doet. Herhaal dit een keer per dag.

•  Gebruik stoom. Ga naar de badkamer en zet de douche op warme. Laat het water niet aan. Maar zorg ervoor dat er stoom in de badkamer van de warmte van het water. Zitten in de badkamer neemt diep adem voor ongeveer 20 minuten. Ook kook water of een hete kom kippensoep en adem de stoom door je neus.

•  Eet voedsel met gember, knoflook en / of ui. Al deze voedingsmiddelen kan helpen. Voor onmiddellijke noodhulp, schil een ui, snijd het in tweeën en snuffelen in de geur van de ui. Dit kan helpen duidelijk uw sinussen. Kruidige voedingsmiddelen kan helpen, ook. Probeer een kom chili, een taco salade, nacho's, chips en salsa, of Thais eten.

•  Gebruik een over-the-counter neusspray. Probeer een zoutoplossing spuiten eerste, als dit heeft geen medicijnen in. Het is een all-natuurlijke zout spray. Als dit niet werkt voor u, probeer dan een medicinale neusspray, zoals Vick neusspray. Je zou ook kunnen vragen aan uw arts om een ​​recept neusspray.

•  Massage net achter je oor lobben met je duimen, de buitenste hoeken van je ogen met je wijsvinger, en de buitenste hoeken van uw neusgaten 'met je middelvingers. Dit kan helpen tijdelijk te ontdoen van een opgezette neus met niets anders dan je handen.

•  Probeer koude, allergie medicatie zoals een over-the-counter allergie medicatie of een koude medicatie met een antihistamine erin. Deze werkzame stof kan helpen om zich te ontdoen van een opgezette neus. Echter, als je nog steeds om het te nemen na ongeveer vijf dagen, zie uw arts.

Hints

  • Vermijd rook, luchtverfrissers, parfums en geuren. Geuren kunnen worden gevonden in zeep, shampoo, deodorant, of wasmiddel.