How to Get Rid van een oor echte schimmel

Schimmelinfecties oorontstekingen, maar niet zo vaak voor als bacteriële of virale infecties, kan een infectie in de gehoorgang, ook wel bekend als zwemmer het oor veroorzaken. Verschillende factoren kunnen de verzwakte afweer van het oor, waardoor schimmel te voeren. Hoewel je nodig hebt om met uw arts voor behandeling te bezoeken, kunnen bepaalde zelfzorg maatregelen ook helpen bij de behandeling gehoorgang infecties. Behandeldoelen zijn onder andere het stoppen van de infectie en het helen van de gehoorgang.

Instructies

•  Heb je oor schoongemaakt. Uw arts zal het oor van een wax, vuil of huidschilfers nodig ontruimen --- zodat de medicatie om het besmette gebied te bereiken.

•  Neem eardrops precies zoals voorgeschreven. Medicatie zal waarschijnlijk bestaan ​​uit een combinatie van een antifungaal geneesmiddel, een steroïd ontsteking en een zuuroplossing gemakkelijk om het zure milieu dat schadelijke organismen bestrijdt herstellen.

•  Als de druppels koud aanvoelen en ongemak veroorzaken wanneer u ze toepast, warmen de fles in je hand voor een paar minuten. Zorg ervoor dat de medicatie het besmette gebied goed te bereiken; Ga op je zij met het getroffen oor naar boven om de druppels toe te passen. Leg een watje in je oor daarna om overtollige medicatie absorberen.

•  Houd uw oor droog en vrij van irritatie om genezing te bevorderen. Ga niet zwemmen of te gaan duiken. Gebruik geen oordopjes of gehoorapparaten plaatst tot je helemaal genezen. Coat een watje met vaseline aan uw oor te beschermen tegen water tijdens het baden. Niet vliegen.