How to Get Rid van een MRSA-infectie

Methicilline-resistente Staphylococcus aureus of MRSA is een soort stafylokok infectie veroorzaakt door bacteriën. MRSA kan je lichaam binnen via een snee of schaaf van uw huid of via een droge of gebarsten huid. Deze bijzondere stafylokokbesmetting is bestand tegen specifieke antibiotica, bèta-lectams, die worden gebruikt om stafylokokbesmettingen genezen. Deze beta-lectams omvatten oxicillin, penicilline of amoxicilline drugs. U kunt veel dingen om een ​​MRSA-infectie te voorkomen doen. Als je uiteindelijk de aanbestedende het, maar er zijn een paar manieren van een poging om zich te ontdoen van te krijgen.

Instructies

How to Get Rid van een MRSA-infectie

•  Vraag uw arts voor antibiotica. Er zijn antibiotica die kunnen ontdoen van een MRSA-infectie. Deze alternatieve antibiotica kunnen bestaan ​​clindamycine, trimethoprim of sulfamethoxazol antibiotica.

•  Uw arts kan raden u antibiotische zalven en antibacteriële zeep gebruiken om de hoeveelheid bacteriën op je huid te verminderen. Dit kan de verdere verspreiding van de infectie op jou en andere mensen te voorkomen. Uw arts kan deze behandelingen met antibiotica voorschrijven voor een korte tijd. Echter, moet u uw arts te vertellen als u nieuwe symptomen of als de infectie niet verbetert, verergert of terugkeert.

•  Om zich te ontdoen van een MRSA-infectie, kan de arts arts de vloeistof af te voeren uit het besmette gebied. Uw arts zal openen de pijnlijke, laat het vocht en dek de wond. U moet het gebied dat onder totdat het genezen is te houden. Dan zul je terug moeten naar het kantoor van de arts voor check-ups. Probeer niet om het materiaal af te voeren op uw eigen. Als u knijpen of prikken de infectie, dan kunt u de bacteriën verder te duwen in de huid, waardoor de infectie te verergeren.

•  Weg met MRSA rond uw huis. Isopropylalcohol om items je constant gebruiken, zoals een pincet of een schaar desinfecteren. Wassen sportartikelen, zoals scrimmage shirts, handdoeken, uniformen, minstens een keer per week. Volgens de Texas A & M System AgriLife Extension, kunt u commerciële ontsmettingsmiddel of een vers mengsel van een eetlepel bleekwater in een kwart van het water te gebruiken. Ook afspoelen of voorwas Alle kleding die in contact zijn gekomen met enig lichaamsvloeistoffen.