How to Get Rid van een Koude & Hoest

How to Get Rid van een Koude & Hoest

Er is een oud gezegde dat luidt "voeden een koude, verhongeren koorts," volgens het boekje "The Healing Foods." Hoewel experts debatteren over de logica van dit woord, het eten van de juiste voeding en het nemen van de juiste vitaminen en mineralen wanneer die lijden aan een verkoudheid en hoesten kunnen de symptomen verlichten. Het kennen van de juiste dingen op de inname is de sleutel. Dit zal niet genezen van een verkoudheid, maar het kan helpen zich te ontdoen van het sneller.

Instructies

•  Drink veel water. Als je ziek bent, je immuunsysteem is in een hoge versnelling en je moet gehydrateerd om uw immuunsysteem te werk efficiënt te helpen te blijven. Water kan gifstoffen uit het lichaam te spoelen.

•  Volgens het boek "The Healing Power of Garlic, Azijn & Olive Oil," knoflook is geweldig voor verkoudheid en hoesten. Voeg wat verse knoflook te eten; het eten van verse knoflook is de beste manier om de gezonde voordelen plukken. U kunt ook een knoflook supplement, die u kunt vinden in drogisterijen en reformwinkels. Doe dit zodra je voelt symptomen van een verkoudheid.

•  Verhoog uw inname van vitamine C. Volgens het boek "The Healing Foods," wanneer je verkouden moet je de inname van 500 milligram vitamine C vier keer per dag. U kunt één vitamine C te nemen als aanvulling een dag of krijgen vitamine C van vers fruit zoals sinaasappels.

•  Zuig op een aantal zink zuigtabletten. Volgens "The Healing Foods," een studie toonde aan dat het gebruik van zink zuigtabletten in het bestrijden van een koude geholpen koude patiënten zich beter voelen zeven dagen eerder dan degenen die placebo's. Neem een ​​zuigtablet elke twee uur bij de eerste tekenen van een verkoudheid. Zuigen op elke ruit zal ook uw hoest te verlichten.