How to Get Rid van een koortslip

How to Get Rid van een koortslip

Niets is vervelender dan een ochtend wakker met een koortslip in je mond. Ze zijn pijnlijk, in een aantal stadia besmettelijk, en echt een domper op je bak eten tijdens het uitgaan voor fast food. Dus wat kan je doen als je wordt geconfronteerd met een koortslip? Nou, hier zijn een paar grote natuurlijke remedies te helpen verlichten de pijn van een koortslip, maar ook minder tijd je gedwongen wordt om te leven met de koortslip in de helft.

Instructies

•  De eerste stap in het wegwerken van een koortslip is het houden van jezelf goed gehydrateerd. Dit is eigenlijk een grote stap in het genezingsproces van alles wat uw lichaam wordt geconfronteerd, als een goed gehydrateerd lichaam helpt je om sneller te genezen.

•  Uw volgende stap is om het zout methode proberen. Breng een klein snufje zout rechtstreeks naar het getroffen gebied. Dit zal bijdragen tot het verminderen van de helende tijd voor uw koortslip. Een voorzichtigheid niettemin, kan dit een beetje prikken.

•  De volgende methode om te proberen is wrijven de vloeistof van een aloë vertrekken direct op de zere. Aloe heeft vele helende eigenschappen en is ook zeer geschikt voor zonnebrand.

•  Als de koortslip aanhoudt, wrijf ijs op. De koude van het ijs helpt te voorkomen, of tenminste vertragen de verspreiding van het virus.

•  De laatste methode die u kunt proberen voordat breken en op weg naar de drogist is een theezakje. Thee bevat looizuur, die fungeert als een anti-viraal middel.

Hints

  • Als je constant krijgt koortsblaasjes, probeer dagelijks eten yoghurt. Yoghurt bevat ingrediënten die kunnen helpen bij het voorkomen van koortsblaasjes.
  • Als je consequent krijgt koortsblaasjes, houden een eetdagboek en zien welke voedingsmiddelen verergeren de toestand. Dit zal u helpen enkel uit de boosdoener en uw dieet dienovereenkomstig te wijzigen.
  • Er zijn punten waar een koortslip besmettelijk is. Bijvoorbeeld, een koortslip eigenlijk een symptoom van Herpes simplex 1, een ziekte die ongeveer treft 80 procent van de bevolking. Als je een koortslip, wees voorzichtig met wie je kussen als het eigenlijk kan het virus verspreiden.