How to Get Rid van een koortslip op de Lip

Koude zweren, ook bekend als koorts blaren, veroorzaakt door het herpes virus. Ze kunnen voorkomen op de kin, wangen en neus, maar komen het meest op de lippen. Er is geen bekende behandeling voor herpes, maar er zijn manieren om uitbraken te verminderen en om zich te ontdoen van een koortslip op je lip.

Instructies

•  Ga naar uw arts. Er zijn diverse recept antivirale medicijnen beschikbaar die kunnen een koortslip te behandelen. U kunt sommige medicijnen regelmatig in te nemen om de kans op koortslip uitbraken te voorkomen, en nemen andere medicijnen bij de eerste tekenen van een uitbraak naar de ernst ervan te verminderen.

•  Gebruik over-the-counter medicatie. Diverse actuele behandelingen voor koortsblaasjes zijn verkrijgbaar bij de meeste drogisterijen. Deze behandelingen zijn er in vormen, zoals zalven, balsems en crèmes. Gewoon toepassen van de behandeling om uw koortslip totdat het opklaart.

•  Houd een koud kompres op je lip. De koude temperaturen zal de warmte trekken uit de koortslip, het helpen om de zwelling en pijn te verlichten. U kunt zowel om een ​​zak ijs in een zachte doek of genieten van een washandje in koud water en breng het aan de koortslip.

•  Probeer lysine. Dit natuurlijke supplement ondersteunt mond gezondheid en helpt je lip om sneller te genezen van een koortslip. Neem 1000 mg lysine dagelijks tot de koortslip op je lip is verdwenen.

•  Neem de B-complex vitamines. Aangezien B-complex vitamines versterken mond gezondheid, waarbij 1000 mg per dag kan helpen je lip te genezen van de koortslip sneller.

Hints

  • De zon kan leiden tot koortslip uitbraken. Bescherm je lippen door het dragen van een goede bescherming tegen de zon, zoals een lippenbalsem met zink oxide, op hen dagelijks.