How to Get Rid van een koortslip met Home Remedies

Een koortslip kan een belangrijke pijn en ongemak. Ze kunnen uw toespraak en eten beïnvloeden. Ze zouden zelfs zichtbaar op je lippen zijn en pijnlijk, zodat je gewoon bidden dat ze weg zal gaan. Maar al dat de nadruk zal ze alleen maar erger als ze vaak worden veroorzaakt door stress. Er zijn verschillende manieren om zich te ontdoen van een koortslip, maar je moet vasthouden aan het plan en wees geduldig.

Instructies

•  krijg je een beker en vul het op de helft met lauw water. Voeg zout en roer het zout in het water zodat het een zout wateroplossing. Giet een beetje zout water in je mond en spoel het rond aan de kant waar de blaar is. Swish voor dertig seconden en dan spugen de oplossing uit.

•  Giet wat waterstofperoxide op een katoenen bal. Druk op de katoenen bal naar je koortslip en houd op de zere twee minuten. De zere moet schuimen en draai wit. Dit is normaal. De peroxide is gewoon het doden van de bacteriën op de zere. Onmiddellijk spoelen met water na. Herhaal meerdere keren per dag.

•  Breng Chapstick aan uw lippen de hele dag om je lippen vochtig te houden en te voorkomen dat meer koortsblaasjes. Dep een kleine hoeveelheid vaseline op de koortslip om pijn te verzachten. Vul hele dag nodig.

•  grondig Was uw handen met zeep en droog ze vervolgens uw handen met een schone handdoek. Giet een kleine hoeveelheid van de tea tree olie op je vingertoppen. Wrijf de olie op je koortslip. Zorg ervoor dat je de hele zere inclusief het omliggende gebied direct rond de zere bedekken, zodat het niet verder verspreiden. De tea tree olie is rustgevend en moet de zere kalmeren.

•  Drink veel water om schoon te maken, niet alleen je mond, maar je lichaam. Probeer stress te vermijden als stress is een trigger voor koortsblaasjes. Eet een gezond, goed uitgebalanceerd dieet, maar vermijd zuur en citrus gevuld voedsel dat je zere zal irriteren. Wees geduldig en blijf uw waterstofperoxide, tea tree olie, zout water en vaseline en je koortslip zal in een mum van tijd verdwenen.

Hints

  • Gebruik ijs om de koortslip te verdoven als de behandelingen zijn ongemakkelijk of pijnlijk.
  • Vermijd citrusvruchten terwijl je een koortslip, omdat het de koortslip zal verergeren.