How to Get Rid van een koortslip in 3 dagen

Een koortslip kan onaantrekkelijk, pijnlijk en gênant zijn. Ze kunnen verschijnen op de neus, wangen of kin, maar ze zijn het meest aangetroffen op of rond de mond. Koortslip wordt veroorzaakt door het herpes virus, waarvoor geen behandeling.
Echter, er zijn verschillende behandelingen die u kunt gebruiken om zich te ontdoen van een koortslip snel. Als je handelt bij de eerste tekenen van een koortslip, moet u in staat om effectief te ontdoen van het binnen drie dagen.

Instructies

•  Praat met uw arts over een antiviraal medicijn, verkrijgbaar met een recept, die is ontworpen om het herpes virus te onderdrukken. Neem het bij de eerste tekenen van een koortslip. Het moet worden genomen bij de eerste tekenen van een koortslip.

•  Krijg een over-the-counter balsem, zalf of crème met docosanol, die effectief is voor de behandeling van een koortslip is. Pas deze actuele behandelingen regelmatig na een koortslip lijkt te helpen opruimen.

•  Neem 200 mg tot 500 mg vitamine C per dag. Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem, die helpt je lichaam te genezen van de koortslip sneller.

•  Breng zinkzalf om je koortslip. Bij lokale toepassing, zink helpt koortslip om meer doelmatig te genezen. U kunt actuele zink in de meeste gezondheid en drogisterijen te vinden.

•  Neem Lysine supplementen. Dit natuurlijke aminozuur ondersteunt mond gezondheid, het helpen van de omgeving om sneller te genezen van koortsblaasjes. Neem 1,000 mg Lysine dag, te beginnen bij de eerste tekenen van een koortslip.

•  Leg een koud kompres op je koortslip. Dit helpt tegen de warmte in het gebied, waardoor zwelling, roodheid en pijn verminderen. Breng de koude kompres meerdere malen per dag gedurende ten minste twee minuten per keer.

Hints

  • Praat met uw arts over een andere voorgeschreven medicijnen, die, indien regelmatig ingenomen, is ontworpen om koortslip uitbraken te voorkomen.
  • Vermijd de zon terwijl u een koortslip. De zonnestralen kunnen een koortslip verergeren, waardoor de levensduur verlengen.