How to Get Rid van een koortslip in 24 Hours

Als je een koortslip krijgt, betekent dit dat je het herpes virus. Hoewel er geen remedie voor herpes, zijn er verschillende behandelingen beschikbaar voor koortslip uitbraken te behandelen. Als u een koortslip die je nodig hebt om zich te ontdoen van snel, kunt u bepaalde behandelingen te doen in dienst. Hoewel er geen garantie is dat je in staat zijn om volledig te ontdoen van de koortslip binnen 24 uur, kunt u in ieder geval de verbetering van haar verschijning en stap op de weg naar herstel binnen die periode.

Instructies

•  Raadpleeg onmiddellijk uw arts. Uw arts kan antivirale medicatie, die zal helpen de koortslip sneller verdwijnen voorschrijven. Dergelijke antivirale medicatie het meest effectief is wanneer genomen bij de eerste tekenen van een koortslip.

•  Eet yoghurt. Natuurlijke yoghurt dat acidophilus bevat het immuunsysteem te ondersteunen en te helpen bij het lichaam genezingsproces. U kunt deze yoghurt ook rechtstreeks van toepassing op uw koortslip het herstel bespoedigen.

•  Gebruik over-the-counter-behandelingen. Actuele behandelingen dat docosanol hulp koortslip bevatten om sneller te genezen. Breng de crème, balsem of zalf op zijn minst vijf keer binnen 24 uur om effectief te ontdoen van de koortslip. U kunt de actuele behandelingen vaker toe te passen voor meer opportuun resultaten.

•  Neem Lysine supplementen. Lysine is een natuurlijk aminozuur dat helpt bij de mond van het herstel proces. Neem 1,000 mg Lysine bij de eerste tekenen van de koortslip. Dit zal het genezingsproces versnellen.

•  Breng zink om je koortslip. Verkrijgbaar in crème en zalf vormen, actueel zink helpt uw ​​lichaam om sneller te genezen van koortsblaasjes.

•  Leg een koud kompres op je koortslip. Wikkel het ijs in een zachte doek of genieten van een washandje in koud water en houd hem op de koortslip gedurende twee tot drie minuten. Doe dit meerdere malen gedurende de 24-uurs periode. De kou zal de warmte trekken uit de pijnlijke, het verminderen van pijn en zwelling in het gebied.

•  Rub aloë vera gel op de koortslip. Deze natuurlijke behandeling kan voorkomen dat de koortslip van de volledige ontwikkeling. Kies voor natuurlijke aloë vera gel, die vrij is van toegevoegde geur- en kleurstoffen.