How to Get Rid van een huidletsel

How to Get Rid van een huidletsel

Het woord laesie is een algemene term die verwijst naar elke vorm van lichamelijke afwijking die je lichaam beïnvloedt. Huidletsels kan van alles zijn van een kankergezwel aan een acne litteken. Ze worden ingedeeld volgens hun grootte van laesies die zichtbaar zijn, tot histologische letsels die alleen kan worden gezien door een microscoop. Het proces voor het wegwerken van de verschillende soorten letsels zal variëren, maar een paar basisprincipes zal helpen zich te ontdoen van vervelende, en in sommige gevallen schadelijk huidletsels.

Instructies

•  Wacht een week en controleert de voortgang van de laesie. Veel kleine afwijkingen waaronder snijwonden, kneuzingen en wonden zullen genezen op hun eigen.

•  Breng de fysieke behandeling. De genezing van sommige laesies kunnen worden versneld door een bandage. Anderen, zoals een koortslip zal genezen sneller als u regelmatig van toepassing ijs. Reinig de laesie om infectie te voorkomen.

•  Ga naar een arts als uw letsel niet opruimen, of als deze pijnlijk wordt. Omdat huidletsels te nemen een dergelijk groot aantal huidaandoeningen, haar best om een ​​arts te raadplegen in plaats van zelf een diagnose van een potentieel ernstige huidaandoening.

•  Bezoek een laserbehandeling centrum als het probleem is slechts oppervlakkig. Veel letsels hebben geen nadelige gevolgen voor de gezondheid, maar zal niet verdwijnen op hun eigen. Donkere vlekken en schade door de zon op je huid kan worden aangepakt door lasertherapie. Echter, kan deze procedure kostbaar zijn, bel een centrum in uw buurt en vraag naar de prijzen, en als ze bieden een gratis screening.

•  Ga naar een kliniek die dermabrasie biedt om littekens en beschadiging van de huid te herstellen. Dermabrasie is een proces waarbij een staalborstel slijt de beschadigde huid. Dit maakt een nieuwe laag van gezonde huid teruggroeien in zijn plaats.

Hints

  • Niet halen bij huidletsels: Dit kan leiden tot littekens.