How to Get Rid van een Gummy Smile

How to Get Rid van een Gummy Smile

Algemeen een lach toont acht tot 10 boventanden, bijna zonder gom geeft boven de twee. Bepaalde pathologische en fysiologische omstandigheden, echter, veroorzaken lacht sommige mensen om veel gom bloot boven de bovenste voortanden, waardoor ze korter. Moderne cosmetische tandheelkunde procedures bieden oplossingen voor mensen met een gummy smile.

Instructies

How to Get Rid van een Gummy Smile

•  Beschouw de verschillende opties die beschikbaar zijn voor het verminderen van een gummy smile. Onder de meest populaire is de gingivectomie, of kroon verlenging, die omvat het verwijderen van overtollig tandvlees om meer tanden kronen bloot en resculpting het tandvlees. Deze procedure wordt vaak uitgevoerd met een laser en is minimaal invasief. Porseleinen veneers worden regelmatig uitgevoerd, zoals flap chirurgie, die de verwijdering van onderliggende bot omvat. Een vierde mogelijke oplossing is hypermobile lip chirurgie, waarbij tandvlees onder de lip weer vastgemaakt op een niveau dat dichter bij de tanden van een patiënt, verminderen van de verschijning van een grote lip lijn.

•  Zoek een tandarts die gespecialiseerd is in cosmetische ingrepen waarmee u vertrouwd bent.

•  Bespreek met uw tandarts de mogelijkheden voor het verminderen van de bekendheid van je tandvlees als je lacht.

•  Beslis over een passende oplossing samen te stellen van een afspraak, ondergaan de procedure van keuze en elke post-procedure richtlijnen (dwz, dressings, mondwater) volgens de instructies van uw tandarts zorgvuldig te volgen.

•  Smile!

Hints

  • Gummy glimlach kan worden veroorzaakt door medische aandoeningen, medicatie, korte tanden of overmatige ondersteunend bot, een korte bovenlip die te hoog trekt, een lange bovenkaak of de positionering van de bovenste voortanden. Begrijpen van de oorzaken van uw gummy smile in samenwerking met uw tandarts, en kiezen voor een oplossing daarvan.