How to Get Rid van een Fat Taille

How to Get Rid van een Fat Taille

Uw schaal misschien niet altijd accuraat zijn, maar de spiegel en de manier waarop je kleren passen niet liegen. Je hebt opgedaan gewicht. De laatste tijd is er geen verbergen van het feit dat je taille is uitgebreid en je een 'muffin top', die hangt over de bovenkant van je broek hebt ontwikkeld. Echter, niet te depressief te krijgen; kun je dit kleine probleem op te lossen. Het is tijd om uw cookies in voor appels en uw tv-kijken in running verhandelen. Met een beetje hard vastberadenheid en discipline, je kan Whittle je midden in no time plat.

Instructies

How To Get Rid van een Fat Taille

•  Winkel voor gezondere voeding. Groenten en fruit zijn een geweldige ruil voor uw traditionele chips en dip. Voorraad op vetarme soepen, volkoren pasta en pretzels. U wilt een verscheidenheid aan groenten en fruit, alle verschillende vormen en maten om te voorkomen dat uw dieet uit steeds "saai" te kopen. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vezels houden hongergevoel weg. In een recente studie, mensen die vezelrijke items at verloor meer centimeter van hun taille dan degenen die dat niet deden. Bonen, zalm, cashewnoten en walnoten zijn allemaal gezonde voedingsmiddelen die u kunnen helpen om buikvet te verminderen.

•  Bedenk een oefening plan. Cardio is de meest effectieve manier om gewicht te verliezen. Echter, wil je langzaam beginnen om uitputting en letsel te voorkomen. Begin met 10 minuten op een loopband in een vlot tempo. Blijven tot vijf minuten toe te voegen aan elke training sessie, totdat je een doel van 45 minuten te bereiken. Compleet tenminste drie 45-minuten cardio sessies per week voor de beste resultaten. Een Duke University studie geeft aan dat mensen die zes keer per week liep gedurende zes maanden geen toename in buikvet had. Mensen die niet lopen in die zes maanden had een 9 procent stijging van buikvet.

•  Een beroep doen op een gewicht-verlies maatje voor zowel morele steun en motivatie. U kunt tips ruilen met je workout maatje en ook iemand hebben om mee te doen in de sportschool. Een workout maatje is een geweldig idee, want hij gaat door dezelfde emoties die je bent. Hij weet hoe je je voelt wanneer je winnen of verliezen van een pond, en je kunt elkaar helpen door onbedwingbare trek en andere ontmoediging.

•  Verminder de stress in je leven. Wanneer een persoon wordt benadrukt, hun lichaam releases cortisol, dat buikvet veroorzaakt. Een Yale University studie bleek dat hoe meer nadruk gelegd op een persoon was, hoe meer vet ze had rond haar buik. Ga je gang en plannen die massage. Niet alleen zal het wonderen doen voor hoe je je voelt, maar het zal ook helpen cortisol productie te verlagen.

•  Doe crunches, maar alleen als je hebt verloren dat overtollige buik gewicht. U kunt alle crunches doen in de wereld, maar je zult nooit de spieren, tenzij de laag vet is verdwenen. Zodra je genoeg cardio gedaan en hebben een plattere buik, beginnen abdominale werk. Het is misschien een goed idee om een ​​personal trainer in te huren om een ​​gespecialiseerde plan voor u om de buikspieren die u wenst te bereiken te creëren.

Hints

  • Probeer yoga. Yoga is een geweldige oefening die niet alleen kan u helpen gewicht te verliezen, maar ook zal je buik draai in het proces. Als u te vervelen met de loopband, verander je trainingsschema. Er zijn veel cardio DVD's die je thuis kunt doen en miljoenen oefeningen in tijdschriften, zoals "Shape" en "Self", dat zal u helpen om uit je sleur.
  • Neem contact op met uw arts voordat u begint met een nieuw dieet of lichaamsbeweging plan.