How to Get Rid van een droge huid Above Lips

How to Get Rid van een droge huid Above Lips

Droge huid boven de lip is een frustrerend probleem, want het is vaak terugkerend. Deze aandoening kan vele oorzaken, zoals leeftijd, veranderingen in blootstelling aan het weer, gebrek aan water of een huidaandoening hebben. Echter, er zijn een paar dingen die je kunt doen om te controleren en het probleem van de droge huid boven je lip te elimineren. Dingen te doen, zoals het veranderen van de producten die u gebruikt op uw huid en het gebruik van moisturizers tijdens drastische veranderingen in het weer kunnen helpen hydrateren uw droge huid.

Instructies

•  Drink voldoende water op een dag-tot-dag basis. Drink minimaal 1 liter water om je huid gehydrateerd te houden.

•  Vermijd likken, krabben of te veel van de huid boven je lip te raken. Overtollig ontroerend kon vocht uit uw huid te verwijderen en veroorzaken verdere irritatie.

•  Breng een hydraterende crème om de huid boven je lip. Hydrateren je huid dagelijks om het soepel te houden.

•  Lessen uw gebruik van Chapstick, die de huid rond je lippen kunnen irriteren. Of in plaats van het gebruik van Chapstick, overschakelen naar een cacao lippenbalsem op je lippen gehydrateerd te houden.

Hints

  • Als zelf-behandeling niet helpt je droge huid, overwegen het zien van uw arts. Je zou kunnen hebben een dermatitis aandoening die mogelijk moeten worden behandeld met een zalf.