How to Get Rid van een Droge Hoest

Verschillende factoren veroorzaken droge, hacking hoest: roken, astma, allergieën, het krijgen van meer dan een verkoudheid of griep, of een droge omgeving. Droge hoest kan stem verliezen te begeleiden en een zere keel. De beste manier om zich te ontdoen van een droge, droge hoest is om het aan te vallen met een aantal remedies.

Instructies

How to Get Rid van een Droge Hoest

•  Neem een stomende douche of bad. Adem diep in. De stoom zal uw droge keel te kalmeren en te helpen verminderen uw drang om te hoesten. Een ander alternatief: Adem uit een pot of kom met kokend water met een warme handdoek over je hoofd.

•  Drink veel water of hete thee, om gehydrateerd te blijven tijdens de dag. Voeg de honing, citroen of pepermunt om uw water om je keel te kalmeren. U kunt ook azijn toe te voegen aan je water als je de smaak aankan. Azijn vermindert de ontsteking.

•  Pop een hoest druppel wanneer je keel voelt droog; het zal uw droge hoest te onderdrukken en geef je keel een rust.

•  Zet een luchtbevochtiger om vocht toe te voegen aan de lucht. Als u in een droge verwarmde kamer of zelfs een kamer met airconditioning, kan de lucht te verliezen vocht.

•  Neem een aangepaste medicatie. Als je droge, droge hoest aanhoudt, kies een hoestmiddel dat de oorzaken van uw hoest behandelt. Bijvoorbeeld, als uw allergieën handelen op, neem een ​​geneesmiddel met antihistaminica. Als uw hoesten komt alleen 's nachts, neem een ​​behandeling die zal helpen bij het slapen en onderdrukken de hoest.

Hints

  • Raadpleeg uw arts als u een droge, droge hoest niet weg zal gaan.