How to Get Rid van een droge hoest Naturally

How to Get Rid van een droge hoest Naturally

Een droge hoest kan een pijnlijke ervaring zijn, vooral omdat de keel wordt meer geïrriteerd bij elke wedstrijd. Het is anders dan een productieve hoest, of een die slijm loskomt in de keel. Ze hebben de neiging om te ontstaan ​​wanneer de slijm wordt zeer kleverig en hoesten is niet genoeg om het te verwijderen. Voor degenen onder u die niet graag arts kantoren of medicijnen, zijn er een aantal effectieve manieren om zich te ontdoen van een droge hoest op natuurlijke wijze.

Instructies

•  Slik een theelepel honing 2 tot 3 keer per dag. Honing smeert de keel om het te houden van steeds droog en krassend. Het toevoegen van een paar druppels brandewijn kan ook helpen de keel terwijl coaten.

•  Vul een wastafel met kokend water en houd je hoofd erover om de stoom te inhaleren. Tent een handdoek over je hoofd te vangen in de stoom, zodat je meer met elke adem kan halen. De stoom zal helpen los het slijm langs je keel, bevrijden u van de hoest.

•  Zuig op een pepermuntsuikergoed wanneer de drang om te hoesten begint. De candy zal werken als een ruit naar de keel te verzachten en houden u van het hacken.

•  Sleep met je hoofd opgeheven. Dit zal toelaten het slijm af te voeren uit je keel gedurende de nacht, het verminderen van uw kansen op het hoesten.

•  Stop met roken. Deze gewoonte is een van de voornaamste oorzaken van een droge hoest, dus elimineren zou ontdoen van de vervelende hoest ook.

Hints

  • Als een droge hoest langer duurt dan 3 weken, moet u een arts raadplegen.