How to Get Rid van een Cat Allergy

Misschien bent u beginnen te vermoeden dat uw geliefde kat is de bron van je loopneus, jeukende ogen en rood gezicht. Als dat je vermoeden, bent u waarschijnlijk zeer bezorgd over het vinden van een manier om zich te ontdoen van uw kat allergie, zodat de kat kan blijven leven met je mee. Gelukkig voor alle huidschilfers-gevoelige katten liefhebbers, heb je verschillende opties als het gaat om het omgaan met kat allergieën.

Instructies

•  Schop de kat uit bed. Waarschijnlijk de langste tijd zult doorbrengen met uw kat slaapt met hem. Helaas, dat zal de slechtste tijd voor uw allergieën. Door het elimineren van de slaap tijd met pot, kan je heel goed tot bijna nihil omgehakt uw allergische reacties.

•  Installeer een luchtzuiveringsinstallatie. Luchtzuivering (zowel via een HEPA-filter of een elektronisch apparaat) zal een ongelooflijke opluchting brengen aan een kat allergie. Een hele huis luchtzuiveringsinstallatie beste zou zijn, maar een paar fatsoenlijke kamer reinigers zal zeer nuttig zijn.

•  Bekijk behandelingen die huidschilfers zal afnemen en bezuinigen op de eiwit antigenen in het speeksel van de kat; deze dingen zijn waarschijnlijke bronnen van de allergie. Er zijn verschillende producten die worden verkocht in dierenwinkels die kunnen bijdragen tot het verminderen of elimineren van de kat huidschilfers en speeksel. Deze kunnen dagelijks worden toegepast.

•  Vacuum dag. Een goede HEPA goedgekeurd stofzuiger opzuigen alle huidschilfers van katten, dat is gevallen op uw tapijt.

•  Onderzoek allergie shots of medicatie. Als je niet kan verdragen om deel met uw kat - nog ernstige allergieën - kunt u in staat om "immuniseren" van uw lichaam om uw kat door het krijgen van allergie-injecties of het nemen van geneesmiddelen op recept. U kunt echter niet een van deze dingen te doen, tenzij je onder toezicht van een arts.

Hints

  • Indien u nog niet over een kat, maar denkt het krijgen van een, overweeg dan om allergie getest voordat u dit doet.