How to Get Rid van een borst Hoest

Hoesten is uw lichaam de manier om je te vertellen dat u een infectie, irritatie of ontsteking van je bovenste luchtwegen (luchtwegen, luchtpijp en longen). Soms is het hoesten kan uit de hand lopen, zelfs na de infectie of een allergie heeft gezorgd. Een kist hoest kan heel hinderlijk en vermoeiend. Dit artikel zal u tonen hoe je kunt ontdoen van uw hoest natuurlijk in een korte tijd.

Instructies

•  Drink pepermunt thee. De stoffen in pepermunt thee onderdrukt de hoest reflex en verzacht de keel. Niet zoetstoffen zoals suiker en honing toe te voegen aan de thee, omdat het je keel kan verergeren en maken het nog erger.

•  Drink gemberthee. De pittige sterke stoffen in gember fungeren als een slijmoplossend, waardoor slijm uit. Gemberthee wordt best onmiddellijk voor het naar bed gaan. Als je gemberthee niet kunt bereiden kun je natuurlijk gember snoep, wat hetzelfde effect heeft eten.

•  Consumeer gladde iep schors tabletten tweemaal daags. Dit kruid jassen de keel, verzacht de jeuk en het voorkomen van uw slijmvliezen uitdroogt. Neem het tablet aan het begin van hoesten. De kruiden werken direct.

•  Neem de wilde kers schors siroop. In tegenstelling tot de over-the-counter siropen, deze siroop is allemaal natuurlijk. Het werkt door het forceren van slijm uit zonder over het drogen van uw keel. U zult ook het gevoel een rustgevende koelte in je keel die zal duren voor een paar uur. U kunt deze siroop nemen als dat nodig is.

•  Neem Echinacea tabletten. Hoesten worden meestal vergezeld door enkele kleine of grote bacteriële infectie. Echinacea werkt als een natuurlijke antibacteriële en antivirale. Het stimuleert je immuunsysteem, onmiddellijk voorkomen van de verspreiding van micro-organismen. Neem twee tabletten in de ochtend.