How to Get Rid van een Black Eye Fast

How to Get Rid van een Black Eye Fast

Get socked out? Of misschien heb je gewoon het gevoel van de trap. Hoe dan ook, kan een blauw oog een domper op je sociale leven. Hoewel er geen directe blauw oog te genezen, zijn er een paar dingen die je kunt doen om te helpen bij het verminderen van de verschijning van een blauw oog en zich te ontdoen van het een beetje sneller. Hier zijn een paar tips over hoe om zich te ontdoen van een blauw oog.

Instructies

•  Vermijd het nemen van Tylenol direct na je oog begint te zwellen. Tylenol is gekend om uw bloed te verdunnen, die zal voorkomen dat uw bloed aderen stolt zo snel waardoor er meer tijd is voor het bloed te stromen in je huid.

•  Breng een koude ice pack aan uw oog. Dit zal helpen vertragen de bloedstroom naar beneden en verminderen de hoeveelheid bloed die je huid vult - waardoor de blauw oog - van de gebroken bloedvaten. Druk op de koude ice pack tegen je oog zo snel mogelijk. Doe dit aan en uit voor de komende paar dagen om de zwelling en de "zwarte verschijning" te verminderen.

•  Sleep met je hoofd opgeheven op een paar kussens. Het voorkomen van overmatige bloedtoevoer naar uw oog zal ook helpen de hoeveelheid bloed die gemorst in je huid via de gebroken bloedvaten vermindert.

•  Na een paar dagen zijn verstreken en uw bloedvaten hebben tijd om te genezen had, zachtjes masseren het zwarte gebied rond je ogen met een warm washandje. Door zachtjes masseren van de huid, helpt u uw lichaam spoelen en verwijder de gedroogde bloed onder je huid door het bevorderen van een gezonde circulatie.