How to Get Rid van een allergische reactie Rash op de plooi van My Arm

How to Get Rid van een allergische reactie Rash op de plooi van My Arm

Allergische reactie huiduitslag worden veroorzaakt door een ontsteking reactie van blootstelling aan iets dat je lichaam acht als een bedreiging. Ze kan mild of ernstig zijn en vereisen soms dringende medische behandeling. Er zijn een paar stappen die u kunt proberen bij u thuis voor een milde allergische reactie huiduitslag.

Instructies

How to Get Rid van een allergische reactie Rash op de plooi van My Arm

•  Neem 25 mg Benadryl wanneer u voor het eerst beginnen met het ontwikkelen van een uitslag, en elke 6 uur daarna, niet tot 100 mg per dag overschrijden, volgens de Food and Drug Administration. Benadryl stopt de effecten van histamine in je lichaam die huiduitslag en jeuk veroorzaakt.

•  Breng een ruime hoeveelheid hydrocortison crème direct naar allergische reactie uitslag. Dit zal helpen om uw klachten te verlichten en opruimen van de uitslag.

•  Breng een ruime hoeveelheid van Calamine lotion om de uitslag zodra de hydrocortison crème is opgedroogd. Dit zal helpen om de jeuk te stoppen en zal de uitslag genezen.

•  Vermijd het item dat je allergische reactie huiduitslag veroorzaakt. Vaak, mensen ontwikkelen deze uitslag na het inschakelen wasmiddelen, zeep, of lotions.

•  Als de allergische reactie uitslag niet is opgelost in 1 tot 2 dagen, bezoek aan uw arts. Hij kan u receptplichtige antihistaminica en lotions te passen op het getroffen gebied. Hij kan er ook voor kiezen om allergie testen uit te voeren om te bepalen wat je allergisch bent voor verdere afleveringen voorkomen.

Hints

  • Voorkom krassen op de uitslag op de plooi van je arm. Dit zal histamine onder je nagels, die kan zich verspreiden naar andere delen van uw lichaam door middel van krassen deponeren. Als dit gebeurt, zal je jeuk in meerdere gebieden van je lichaam.
  • Als u ademhalingsproblemen ontwikkelen, bel onmiddellijk 911. Dit is een symptoom van een ernstige allergische reactie en vereist onmiddellijke medische aandacht. In dit geval is het het beste om een ​​ambulance om u naar de eerste hulp die deze nodig hebben om spoedeisende medicatie toe te dienen op de weg naar het ziekenhuis om uw luchtwegen te openen.