How to Get Rid van eczeem Van Oren Naturally

How to Get Rid van eczeem Van Oren Naturally

Eczeem op de oren is een ontsteking van de huid die kan leiden tot jeuk, roodheid, droogheid en schilfering. Aangenomen wordt dat eczeem kan worden veroorzaakt door allergische reacties op bepaalde stoffen, zoals zepen en chemicaliën. Onderzoekers van de American Academy of Dermatology niet zeker bent van de exacte oorzaak van eczeem, maar ze geloven dat stress, omgevingsfactoren en allergenen kan leiden tot eczeem symptomen. Er is geen remedie voor eczeem, maar er zijn veel natuurlijke behandeling opties die u kunt nemen om te helpen bij het verminderen van uw eczeem symptomen.

Instructies

•  Breng wat vitamine E olie om je oren. Vitamine E olie bevordert de genezing huid en hydratatie. Wrijf wat op oren meerdere malen per dag om genezing te bevorderen.

•  Wrijf wat vochtinbrengende crème op je oren meerdere keren per dag. Dit zal je huid goed gesmeerd te houden en houden van het te droog wordt.

•  Neem 1.000 mg vitamine C capsules twee tot vier keer per dag. Vitamine C kan als antihistaminicum en kunnen symptomen van eczeem te verminderen.

•  Dust alle oppervlakken of uw huis vaak aan de bevolking van huisstofmijt te verminderen. Uit onderzoek blijkt dat mensen die allergisch zijn voor huisstofmijt meer kans op eczeem hebben kunnen zijn.

•  Vermijd voedingsmiddelen die kunnen leiden tot eczeem triggers zoals zuivel, pinda's en soja. Eet een dieet dat rijk is aan anti-oxidanten, zoals fruit en groenten tot ontstekingen en allergische reacties te verminderen.