How to Get Rid van Earache met Home Remedies

How to Get Rid van Earache met Home Remedies

Een oorpijn is een pijnlijke aandoening die optreedt wanneer de buis van Eustachius, die gaan van de keel tot het middenoor, verstopt raken. Bacteriën kunnen in het middenoor reizen via vloeistof die opbouwt en raakt gevangen in de buis van Eustachius. Oorpijn komen vaker voor bij kinderen dan bij volwassenen. Oorpijn ontwikkelt soms tijdens of na een aanval van verkoudheid of griep. Er zijn stappen die u kunt thuis nemen om de pijn en het ongemak van een oorpijn te verlichten. Echter, raadpleeg dan onmiddellijk een arts als koorts, zwelling of als u een lozing van bloed of pus uit het oor te merken.

Warm het op

Warmte kan tijdelijk kalmeren en verzachten de pijn in het getroffen oor. Bevochtig een washandje onder warm water en bellen het uit, en plaats het tegen de pijnlijke oor. Herhaal, indien nodig. Wikkel een warme kruik in een handdoek en houd het voorzichtig tegen het oor. U kunt ook opwarmen gaan liggen, het leggen van de aangedane oor op de handdoek gewikkeld warmwaterkruik. Gebruik een haardroger om de pijn te verminderen. Zet de droger op de laagste stand, zodat de lucht niet warm genoeg om te branden te krijgen. Houd mondstuk van de droger een paar centimeter van je oor en zet het in een heen en weer gaande beweging. De warmte van de föhn zal helpen verlichten van de pijn.

Get it Cold

U kunt ook koud gebruiken om het ongemak van een oorpijn te verlichten, in plaats van warmte. Breng een koud, nat washandje of een cold pack voor het oor. HealthyChildren.org stelt het houden van de cold-pack in plaats van 20 minuten om de pijn te verlichten. Echter, de website stelt ook vast dat sommige kinderen de toepassing van warmte kan de voorkeur geven in plaats van koude. Ofwel is effectief voor tijdelijke verlichting.

Verzacht Met Olijfolie

Warming enkele druppels olijfolie en het 2 tot 3 druppels van de olie in het oor kan helpen verlichten druk. Zorg ervoor dat de olie voldoende is voordat u hem in het oor gekoeld. De olie zal het oor te kalmeren en maak elke ophoping van oorsmeer. Een teveel aan oorsmeer kan leiden tot het oor pijn te doen. HealthyChildren.org waarschuwt dat olijfolie of oordruppels niet gebruikt mogen worden als een kind oor buizen of een gat in het oor.

Chew Gum

Kauwgom vermindert de druk en pijn in het oor. Luchtdruk bouwt wanneer de buis van Eustachius geblokkeerd, waardoor pijn en ongemak. Kauwen kan de druk te verlichten. Kauwen voedsel, geeuwen en slikken kan ook helpen verminderen oorpijn pijn door de druk verlichten op de buis van Eustachius.

Prop jezelf

Liggend kan worden ongemakkelijk als je een oorpijn. Zitten helpt om de pijn te verlichten. Prop jezelf met kussens, zodat je in een half zittende positie in plaats van plat. Volgens de National Institutes of Health, rust rechtop kan helpen de druk verminderen in het middenoor.

Waarschuwingen

Als uw kind is zwak of niet bewegen, bel 911, volgens HealthyChldren.org. U dient medische hulp te zoeken als het kind of de volwassene heeft een ernstige oorpijn die niet verbeteren met de twee uur na inname van pijnmedicatie, indien de betrokken persoon heeft roodheid of zwelling achter het oor of een stijve nek, koorts boven de 104 graden, of als een voorwerp is ingebracht in het jaar. Personen met een verzwakt immuunsysteem dient onmiddellijk een arts te zien.