How to Get Rid van dimply Dijen

How to Get Rid van dimply Dijen

Als de gedachte van het proberen op een badpak stuurt je in paniek, is het misschien tijd om die dimply dijen veroveren. Kuiltjes in de huid, die bekend staat als cellulitis, is de ophoping van vetweefsel dat zich opstapelt in een bepaald deel van je lichaam, en komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Volgens de MayoClinic.com, ongeveer 8 van de 10 vrouwen hebben een zekere mate van cellulite. Verschillende factoren zijn gekoppeld aan de oorzaken van cellulitis, zoals genetica, hormonen, dieet en lichamelijke activiteit u. Terwijl hormonen en genetica kan buiten uw controle, zijn er manieren om uw dimply dijen minimaliseren.

Instructies

•  Eet een gezond dieet. Verbruiken veel verse groenten en fruit, magere eiwitten, volle granen en voedingsmiddelen die laag zijn in vet, conserveringsmiddelen en natrium. Vermijd ongezonde eetgedrag, zoals het overslaan van maaltijden.

•  Maak een oefening plan dat werkt aan de ontwikkeling van de spieren in je benen en bilspieren. Uw oefening plan moet bestaan ​​uit aërobe oefeningen, zoals hardlopen, spinning, fietsen, joggen en traplopen, samen met toning en spierversterkende oefeningen, zoals het uitvoeren van squats, lunges, heupbewegingen, glute smeergeld en het gebruik van machines met gewichten in de sportschool. Verkrijg tenminste 30 tot 45 minuten van de oefening 5 dagen per week, waardoor je voor 2 rustdagen te laten uw lichaam te herstellen van het harde werk. U kunt dagen voor jezelf, waar je alleen cardio-oefeningen, of dagen dat je cardio en krachttraining voor een optimale combinatie doen inplannen.

•  Vermijd lange sedentaire periodes. Als je een kantoorbaan, sta op en loop rond om het uur naar de bloedstroom circuleren om je benen, en ook geef jezelf een stuk. De zitting gedurende langere tijd niet gunstig voor cellulitis.

•  Onderzoek uw cosmetische opties om de verschijning van cellulite te verminderen. Liposuctie is een chirurgische ingreep die zuigt vetcellen om te helpen vorm te geven het lichaam. Laser-assisted liposuctie is een minder invasieve optie die helpt de huid strakker ook, die meer effectief is voor het verminderen van dimply dijen kunnen zijn. Topische crèmes zijn een ander alternatief. Volgens MayoClinic.com worden cellulitis zalven die 0,3 procent retinol crème bevatten en toegepast tweemaal per dag zijn bekend om de cellulitis na 6 maanden verbeteren. Tot slot kunt u overwegen radiofrequente systemen die negatieve tissue massage, radio-frequentie en infrarood licht om je cellulitis te behandelen gebruiken. De resultaten van hoogfrequente systemen kunnen duren 6 maanden.