How to Get Rid van de witte coating op je tong

How to Get Rid van de witte coating op je tong

De tong is een complex orgaan, uit meerdere spieren die verschillende functies uitvoeren. Een witte coating op de tong kunnen vaak eenvoudig worden opgelost door het uitvoeren van een goede mondhygiëne en een nieuwe behandeling van uw mondhygiëne producten. Een witte tong coating kan ook worden veroorzaakt door slechte voeding en uitdroging, dus voordat u de stappen om de coating te verwijderen, kunt u er zeker van zijn dat je genoeg water drinken en het eten van gezond voedsel.

Instructies

•  Controleer uw mondhygiëne producten voor agressieve chemicaliën. Soms chemische stoffen in mondwater en tandpasta kan de huid op de tong beschadigen en het naar een coating te vormen. Probeer mondwater zonder alcohol en een tandpasta zonder natriumlaurylsulfaat, een schuimmiddel.

•  schraap voorzichtig je tong met een tongschraper. Hierdoor regelmatig kan helpen om de witte coating op de tong verminderen en kan ook helpen met slechte adem.

•  Neem een acidophilus supplement. Een witte tong coating kan een symptoom zijn van spruw, een schimmelinfectie in de mond zijn. Een manier om een ​​milde infectie te bestrijden is om acidophilus supplementen te nemen. Acidophilus kan ook worden gevonden in sommige yoghurt, hoewel je de etiketten moet controleren om zeker te zijn.

•  Neem grapefruit zaad extract. Als je witte coating wordt veroorzaakt door spruw, dit helpt ook om de situatie te verhelpen.

•  Als uw coating aanhoudt of verergert, raadpleeg dan uw arts of tandarts als het kan een teken van een ernstiger gezondheidsprobleem zou kunnen zijn.