How to Get Rid van de onderrug en beenpijn

Een dag hard werken kan leiden tot een zware nacht van pijn, vooral in de onderrug en benen. Deze pijn kan afkomstig zijn van repetitieve tillen, lang staan, of zelfs aan uw bureau zit verkeerd. Zelfs als de pijn hevig is, zijn er nog een aantal manieren om zich te ontdoen van die geen operatie of het nemen van pijnstillers nodig hebben. Voordat u overweegt een van deze opties, overweeg dan uw werkomgeving, een goede ruststand en zelfs een aantal rekken van ondersteunende spieren.

Instructies

How To Get Rid van Been en lage rugpijn

•  Controleer uw dagelijkse activiteit houding. Als u werkt aan een bureau voor de meerderheid van de dag, kan uw zithouding te zetten onnodige druk op je onderrug en benen. Bijvoorbeeld, kijk of je voorover leunt meer dan 10 graden, terwijl u typt. Uw voeten moeten ook plat op de grond als je gaat zitten. Als je bochten in je rug, moet je stoel lager lendensteun hebben. Als uw baan is gebaseerd op staan ​​of veel lopen, overweeg dan het verspreiden van uw voeten uit elkaar een beetje meer. Voor repetitieve tillen banen, dragen ondersteunende apparatuur, zoals OSHA-rated onderrug steunen; moet u ook een lift met je stuitje naar beneden.

•  Zet uw onderrug en benen in een neutrale positie wanneer je thuis komt, al het gewicht dragende verantwoordelijkheden effectief te nemen van hen. Begin door te gaan liggen met je voeten in de voorkant van een gemiddelde grootte diner stoel. Til je benen omhoog naar de plaats waar je kuiten kan rusten op de zitting van de stoel, terwijl uw bovenbenen wijzen 90 graden omhoog. Leg een klein kussen of een handdoek in de kleine van je rug. Leg je handen langs je lichaam, houdt de achterkant van je hoofd op de grond, en adem diep voor een minuut. Hier blijven gedurende ten minste vijf minuten.

•  Geef je ondersteunen de onderrug en beenspieren een goede stretch voordat je naar bed gaat en 15 minuten na het wakker worden. Een stuk van de piriformis spier, die de onderrug en heupen ondersteunt, kan helpen pijn. Begin met het uitgaande van dezelfde neutrale back positie, behalve zet uw voeten plat tegen de muur in plaats van rust je kuiten op een stoel. Kruis je linkerenkel over je rechterknie. Interlace je vingers achter je rechter knie en trek iets terug naar je borst als je je schouders op te trekken tot je knieën. Houd deze positie 30 seconden voordat u de benen.

Hints

  • Raadpleeg uw arts altijd voordat u begint met een nieuwe oefening of stretch routines.