How to Get Rid van constipatie met Natural Remedies

How to Get Rid van constipatie met Natural Remedies

Het wegwerken van constipatie natuurlijk erg belangrijk is. Advertenties worden tout de voordelen van drugs en laxeermiddelen, maar deze kunnen gevaarlijk en verslavend zijn. Moeder natuur heeft een aantal veilige en effectieve manier om constipatie te elimineren zonder de harde colon reinigingsmiddelen en laxeermiddelen ontwikkeld.

Instructies

•  Vermijd junk food!

De eerste stap is om uw dieet te veranderen. Eet geen verzadigde vetten, zuivelproducten, gefrituurd voedsel, verwerkte levensmiddelen en producten gemaakt met wit meel of suiker.

•  Voeg deze voedingsmiddelen aan uw dieet.

Beginnen met het eten meer groene groenten zoals broccoli, spinazie, spruitjes, wortelen, selderij, komkommers en gele pompoen.

•  Neem probiotica en verteringsenzymen.

Neem deze voedingsstoffen tijdens de maaltijden en ook tussen de maaltijden om probiotica te krijgen in de dikke darm.

•  Eet Lijnzaadolie.

Voeg 2 eetlepels ruwe lijnzaad aan uw salade. U kunt ze vermalen en meng ze in salades, soepen nadat ze zijn afgekoeld, en in gezondheid smoothies.

•  Voeg aloë vera sap of capsules aan uw dieet.

Gebruik een kwart kopje sap of capsules volgens de aanwijzingen op het etiket. U kunt experimenteren om te zien hoeveel je nodig hebt voordat je resultaat ziet.

•  Vitamine C supplementen.

Mix 5000 - 7000 mg ascorbinezuur Vitamine C poeder met 1500 mg magnesiumoxide poeder. Meng dit in een glas verse jus of grapefruitsap. U kunt een gebufferde vitamine C gebruikt om maagpijn te verminderen.