How to Get Rid van Cholesterol

Cholesterol wordt door het lichaam en die uit levensmiddelen zoals eigeel, vlees, gevogelte, vis en zuivelproducten. Cholesterol is essentieel voor gezond lichaam functioneren; kan echter te veel LDL (lage dichtheid lipoproteïnen) cholesterol slagaders verstoppen en leiden tot gezondheidsrisico's. Er zijn verschillende manieren om LDL-cholesterol niveaus, waaronder het eten van de juiste voeding, lichaamsbeweging, het nemen van bepaalde supplementen en indien nodig, het voorschrijven van medicijnen te verlagen.

Instructies

•  Verminder slechte cholesterol met 15 tot 20 procent door het vermijden of beperken van voedingsmiddelen met een hoog cholesterol en vet. Voedingsmiddelen die LDL-niveau verhogen zijn vet vlees, worst, eend, volle melk, snoep en gebak, eigeel, boter, kaas, veel olie, en garnalen.

•  Engage in regelmatige lichaamsbeweging. Een studie gepubliceerd in The Journal of Lipid Research bevestigt dat vrouwen die sporten in een gematigd niveau daling LDL-cholesterol. Dezelfde voordelen werden niet gemeld voor mannen. De oefening kan zo simpel zijn als het lopen gedurende 30 minuten per dag meerdere keren per week.

•  kaneel toevoegen aan uw dieet. Kaneel is een thermogene, dat helpt bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel. Het verlaagt LDL cholesterol en draagt ​​in het lichaam. Strooi kaneel op voedsel of gebruiken om de smaak drankjes.

•  Begin elke dag met een kom havermout of haverzemelen. Ook andere voedingsmiddelen rijk aan oplosbare vezels tijdens de andere maaltijden, zoals peren, appels, bruine bonen, gerst, psyllium, en pruimen. Oplosbare vezels vermindert LDL cholesterol door de hoeveelheid cholesterol geabsorbeerd door de darmen.

•  Verhoog de ​​hoeveelheid omega-3 vetzuren in uw dieet. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan omega-3 vetzuren van nature lager cholesterolgehalte, verminderen het risico op bloedstolsels en de bloeddruk verlagen. Makreel, sardientjes, witte tonijn, meer forel en zalm zijn uitstekende bronnen van omega-3. Voor het beste resultaat moet de vis worden gegrild of in plaats van geroosterd gebakken.

•  Eet meer walnoten en amandelen. Deze noten voldoen hunkeren, verminderen van honger en vermindering van cholesterol in het bloed. De Food and Drug Administration meldt dat het eten van 1,5 gram per dag aanzienlijke voordelen kan bieden.

•  Neem de voorgeschreven medicijnen op voorschrift van uw arts. Er zijn verschillende cholesterolverlagende medicijnen op de markt vandaag. Sommige van deze medicijnen verlagen cholesterol uit erfelijkheid en voedselbronnen.

Hints

  • Terwijl gunstig, noten bevatten veel calorieën. Beperk de hoeveelheid noten geconsumeerd om een ​​gezond dieet te houden. Raadpleeg uw arts regelmatig voor check-ups en om uw cholesterolgehalte te leren.