How to Get Rid van Cholesterol Problemen

Hoog cholesterol zet u op risico voor een groot aantal ernstige gezondheidsproblemen, waaronder een hartaanval en hart-en vaatziekten onder anderen. Terwijl een genetische component soms bestaat, een hoog cholesterolgehalte is grotendeels een gevolg van slechte levensstijl keuzes. Het goede nieuws is dat het maken van een betere levensstijl keuzes kan drastisch lager cholesterolgehalte. Medicijnen zijn ook beschikbaar als deze veranderingen zijn niet voldoende. U moet zich committeren aan betere manieren van leven als je wilt om je cholesterol onder controle te houden.

Instructies

•  Verlaag uw inname van slechte vetten zoals verzadigde vetten en transvetten. Verzadigde vetten zijn grotendeels te vinden in dierlijke producten en alles wat met hen gemaakt. U hoeft niet eerst volledig te geven deze voedingsmiddelen, maar je moet bezuinigen. Kies vetarme zuivelproducten, mager vlees en kiezen voor eiwitten in plaats van het hele ei. Transvetten zijn overwegend in gefrituurd voedsel en alles notering gedeeltelijk gehydrogeneerde olie als ingrediënt.

•  Verhoog uw consumptie van niet-dierlijke eiwitbronnen zoals volle sojaproducten (tofu, tempeh, sojamelk en soja), volle granen (havermout, bruine rijst, volkoren tarwe) en bonen. Deze voedingsmiddelen zijn rijk aan eiwitten en zijn volkomen aanvaardbaar substituten. Soja lijkt directe effecten vertonen op het verlagen van cholesterol, vooral in combinatie met een dieet met weinig verzadigde vetten volgens de Universiteit van Maryland.

•  Voeg hart-gezonde vetten aan uw dieet in de vorm van koud water vette vis zoals zalm en haring, noten, zaden en oliën zoals olijfolie en canola.

•  Verhoog je inname van vezels. Fiber bevordert regelmaat en helpt scheiden overtollig cholesterol via de ontlasting. Vezelrijke voedingsmiddelen zijn fruit, groenten, bonen en volkoren granen. Doel voor 20 tot 35 g per dag; overwegen om een ​​vezel supplement als je niet denkt dat je kan dit doel alleen te voldoen via de voeding.

•  Doe regelmatig aan lichaamsbeweging. Streven naar ten minste 30 minuten de meeste dagen van de week. Heeft een oefening programma niet starten zonder overleg eerst met uw arts; hij kan een passend programma voor te stellen.

•  Verlies overgewicht, indien nodig, met als doel voor een tot twee pond per week.

•  Overweeg het gebruik van natuurlijke supplementen aangetoond dat het cholesterolgehalte te verlagen. De Universiteit van Maryland Medical Center bevat de volgende aanvullingen op hun website: meidoorn (1800 mg per dag drie keer per dag), knoflook (900 mg per dag), olijfblad extract (1000 mg per dag), rode gist rijst (1.200 mg tweemaal per dag met voedsel) en guggul (3.000 tot 6.000 mg per dag).

Gebruik geen knoflook als u bloedverdunnende medicijnen, waaronder aspirine nemen. Laat natuurlijke supplementen niet het cholesterol te verlagen zonder eerst uw arts te praten, vooral als u al cholesterolverlagende medicijnen.

•  Praat met uw arts over de beschikbare medicijnen als levensstijl wijzigingen niet werken voor je. U moet dan nog in te zetten voor gezonde keuzes, echter. Ze werken op de bedragen van de slechte cholesterol te verlagen in het bloed en / of te verhogen niveaus van goede cholesterol. Uw arts zal de meest geschikte behandelingen voor u vinden.