How to Get Rid van buikpijn

Er zijn verschillende oorzaken van buikpijn, en om tot de kern van het probleem is niet eenvoudig. Buikpijn kan gering zijn en het gevolg zijn van het voedsel dat we eten. Dan weer, kan de pijn worden veroorzaakt door een ernstige spijsverteringsproblemen of gynaecologische aandoening. Wat ook de oorzaak is, zijn er manieren om zich te ontdoen van de buikpijn

Instructies

•  Neem een over-the-counter medicatie om gas te verlichten. Vaak abdominale pijn wordt veroorzaakt door overmatige intestinale gas. Verschillende factoren kunnen bijdragen aan gas zoals verstopping. Echter, de meeste mensen ervaren gas symptomen na het eten van een maaltijd. Hoewel de pijn normaal verdwijnt op zijn eigen is, kunnen medicijnen zoals Gas-X en Mylanta snel te verlichten de symptomen en de pijn weg te nemen.

•  Behandel obstipatie. De maag is gevoelig, en het omgaan met een stressvolle situatie kan intestinale weeën vertragen en constipatie veroorzaken. Op zijn beurt kan constipatie leiden tot abdominale lichte of ernstige pijn. Het nemen van een laxeermiddel kan de behandeling van constipatie. Daarnaast zijn er natuurlijke behandelingen, zoals het drinken van veel water, het verhogen van de opname van vezels, beweging en het leren stress management technieken.

•  Blijf weg van zuivel. Het hebben van het prikkelbare darm syndroom of lactose-intolerantie kan maagpijn veroorzaken. In beide gevallen kunnen eten zuivelproducten zoals melk en kaas symptomen verergeren. Houd een dagboek voedsel en zien of zuivel is de boosdoener. Als dat zo is, uitgesneden zuivel of neem een ​​digestief enzym voorafgaand aan het eten van zuivel.

•  Ontspan de buikspieren. Abdominale workouts zoals Pilates en sit-ups kan leiden tot de buikspieren aan te scherpen en pijn. Dit soort pijn is van korte duur. Echter, is het verstandig om de buikspieren te rusten totdat de pijn stopt. Ook, breng dan een verwarming pad of zitten in een warm bad. Dit kan helpen stoppen ontstekingen en pijn te verlichten.

•  Ga naar een dokter. Diagnose van de oorzaak van chronische buikpijn is lastig. Maar als de pijn niet binnen een paar dagen stopt, is het tijd om een ​​arts te zien. De oorzaak kan een digestief aandoening, zoals coeliakie of de ziekte van Crohn te zijn; of een gynaecologische aandoening, zoals cysten of endometriose.