How to Get Rid van Buffalo Hump Neck

How to Get Rid van Buffalo Hump Neck

Een ophoping van vet op de achterkant van de nek of op de bovenrug wordt een buffalo hump. Het kan worden veroorzaakt door het lichaam over-secreterende cortisol (syndroom van Cushing), door zwaarlijvigheid en het gebruik van steroïden, zoals cortison, hydrocortison en glucocorticoïden.

Instructies

Cervicodorsaal-Hump Correction

•  Onderga ultrasone-bijgestaan ​​tumescent liposuctie met behulp van micro-canules. Accumuleren vet op de achterkant van de nek of op de mid-upper-back als je ernstig overgewicht of het syndroom van Cushing is gemeenschappelijk. Het gebied van het lichaam waarop het vet formulieren cervicodorsaal bult; liposuctie van de dorsale hump kan helpen. De veiligste liposuctie voor deze aandoening is tumescent liposuctie met behulp van micro-canules; andere vormen van liposuctie kan de huid verbranden en littekens veroorzaken.

•  Neem contact op met uw arts. Als u het syndroom van Cushing en ontwikkelen een buffalo hump, kunnen zij in staat zijn om uw steroïde dosering te verlagen (steroïden worden genomen voor het syndroom van Cushing, omdat ze verlagen het niveau van cortisol).

•  Kies voor een operatie. Als uw probleem wordt veroorzaakt door een hypofyse tumor, zal de operatie worden uitgevoerd door je neus. Als de tumor aanwezig is elders, zal uw chirurg een standaard handeling uit te voeren in dat gebied van het lichaam. De meeste tumoren veroorzaakt door Cushing zijn goedaardige en in de hypofyse. Echter, tumoren buiten de hypofyse gebieden verschijnen zoals de longen, schildklier en pancreas. Een tumor kan ook optreden in de bijnier.

Na de operatie, moet u cortisol-vervangende medicatie nemen. Op een gegeven moment moet je normale bijnier hormoon productie te hervatten en u kunt worden genomen uit de vervangende drugs. Echter, het is mogelijk dat de normale functie nooit meer kan terugkeren, zodat u afhankelijk van de drugs in uw hele leven.

Andere opties

•  Beschouw radiotherapie, een andere mogelijkheid bij het ​​verwijderen van een hypofysetumor en voorkomen van de symptomen van het syndroom van Cushing.

•  Kies voor geneeskunde die regelt de productie van overmatige cortisol als je niet een goede kandidaat voor een operatie of bestraling. U kunt ook hormoon-vervangende medicatie nodig als de productie van hormonen wordt een tekort, hetzij als gevolg van de behandeling die u hebt ondergaan of de tumor zelf.

•  Beschouw een bilaterale adrenalectomie, zoals het wegvallen van bijnieren. Dit moet een laatste redmiddel zijn. Het zal stoppen met overproductie van cortisol maar kan hyperpigmentatie veroorzaken in je huid.

Hints

  • Het uitvoeren van liposuctie vereist de nodige voorzichtigheid. Een buffalo hump geen diep compartiment vet maar een dikke laag huid vet. Sommige chirurgen kan overmatige oppervlakkige liposuctie doen, verwonden van het gebied en het veroorzaken van permanente verkleuring van de huid. Als de huid is gewond tijdens liposuctie, kan dit leiden tot necrose van de huid en een slechte litteken.