How to Get Rid van Big Belly Fat

How to Get Rid van Big Belly Fat

Buikvet is niet alleen onwenselijk voor mannen en vrouwen, maar een teveel vetophoping in de buik van een ernstig risico voor de gezondheid vormt. De Mayo Clinic dat overtollig lichaamsvet in de buik onder mannen en vrouwen de kans op het verkrijgen van dergelijke ziekten zoals hoge bloeddruk, beroerte, hartziekte en borstkanker bij vrouwen. Het verminderen van buikvet wordt gedaan door middel van een strenge, maar gezonde, voeding en een combinatie van cardio- en krachttraining oefeningen.

Instructies

•  Verminder de hoeveelheid verbruikte calorieën per dag. De Mayo Clinic stelt moet je meer calorieën verbranden dan je eet om gewicht te verliezen, dus als je verbruikt 2.000 calorieën per dag moet u in ieder geval dat veel branden om te helpen ontdoen overtollig lichaamsvet. Vermijd voedingsmiddelen met een hoog suiker, lege calorieën en conserveringsmiddelen; in plaats daarvan, verbruiken high-voeding voedingsmiddelen zoals mager vlees, groenten, fruit en volkoren pasta / brood. Bespreek de juiste calorie-inname voor u met uw arts om uw veiligheid te waarborgen.

•  Vermijd het drinken van alcohol en andere dranken met lege calorieën. Vloeibare calorieën hoeft het lichaam niet te maken een vol gevoel, waardoor het energieverbruik in de vloeistoffen calorieën optellen met de verbruikte in voedsel calorieën. In plaats daarvan, verbruiken slechts water of ongezoete thee. Het Institute of Medicine stelt mannen moeten ten minste 125 liter water per dag verbruiken, terwijl vrouwen 91 liter water per dag moeten consumeren om hydratatie behoeften te voldoen.

•  Voer cardiovasculaire oefeningen 4-7 keer per week om te helpen verbranden overtollig vet, dat buikvet omvat. Cardiovasculaire oefening is een oefening die de hartslag voor een langere periode van tijd verhoogt. Er zijn vele vormen van cardio workouts, die hardlopen, joggen, aerobics, zwemmen en fietsen behoren. Niet alleen cardiovasculaire oefening helpen verbranden lichaamsvet, maar ook releases endorfines, die een gevoel van welzijn te bevorderen, volgens de Mayo Clinic.

•  Schakel in verbinding spierkracht oefeningen. Samengestelde oefeningen stimuleren een hoger percentage spiervezels, dus meer spiergroei bevorderen. Omdat spieren zijn metabolisch actief, één pond spiermassa verbrandt 35 tot 50 calorieën per dag om zichzelf in stand te houden, volgens Shape Fit. Dus, als je hebt 20 kilo spier, je zult branden tot 1000 calorieën per dag, terwijl het rusten. Kritische Bench biedt een lijst van samengestelde oefeningen voor het boven- en onderlichaam.

Hints

  • Gebruik dumbbells, of freeweights, tijdens compound oefeningen om meer spiervezels aan te stellen als dumbbells nodig stabilisatie spieren om het gewicht te blijven bewegen.
  • Begin nooit in enige fysieke activiteit of dieet verandering als u momenteel medicijnen gebruikt of zijn herstellende van een blessure, zonder de directe toestemming van uw arts.