How to Get Rid van bedwantsenplaag

Eens dacht te zijn 50 jaar geleden uitgeroeid, zijn bedwantsen een comeback. Deze kleine insecten voeden met het bloed van mensen en dieren. Bedwantsen waren allemaal maar weggevaagd door het pesticide DDT. Helaas, DDT was gevaarlijk voor de mens en veel dieren .. Na het werd verboden in de VS in 1972, andere bestrijdingsmiddelen kwam onder de loep. Veel andere pesticiden die effectief waren tegen bedwantsen zijn verboden of beperkt. Er zijn stappen die u kunt nemen om zich te ontdoen van bedwantsen, zowel 'groene' oplossingen en chemische methoden.

Instructies

Begin met het wassen

•  Verwijder al het beddengoed uit beïnvloed bedden. Bedwantsen houden van bedden en gestoffeerde meubels. Was beddengoed in water 140 graden Fahrenheit of warmer. Drogen in een hete droogkast gedurende minstens 20 tot 30 minuten. Een hete droger drogen uit fouten of eieren die de was overleefd. Kussens kunnen buiten worden genomen als het weer warm is, als een paar uur van de felle zon kan ook helpen bedwantsen te elimineren.

•  Breek het vacuüm. Gestoffeerde kussens die niet gewassen kan worden moet grondig worden gestofzuigd. Zorg ervoor dat alle spleten stofzuigen onder kussens op stoelen en banken met een smalle tuit bevestiging. Sofa's, stoelen, gordijnen en matrassen moeten worden behandeld met een professionele droge stoomboot na het stofzuigen. Gebruik een infrarood thermometer om ervoor te zorgen dat de gestoomde gebieden zijn minstens 176 graden Fahrenheit. Hoge temperaturen zijn nodig om bedwantsen te doden.

•  Opruimen rommel. Bedwantsen liefde hoeken en gaten te verbergen in. Hoe meer meubels en rommel in een kamer, hoe meer schuilplaatsen. Kijk ook eens naar het verwijderen van vloerbedekking, en het gebruik van kleedjes minimaliseren.

•  Seal scheuren met kalefateren. Met behulp van de applicator, lopen een stevige, gladde kraal van kalefateren op scheuren en gaten in muren en rond de ramen en plinten. Deze maken grote schuilplaatsen voor de eieren. Insect stof zoals Borax of silica poeder kan worden gestrooid langs plinten. Ze werken door het wrijven van de schil van de bedwantsen en het drogen van de bug out.

•  Doof de bedwantsen. Matras en kussen zakken smoren bestaande besmettingen en nieuwe te voorkomen voorkomen. Mocht tranen ontwikkelen in de zakken, tape over hen met brede heavy duty tape om ervoor te zorgen dat er geen lekken. Zakken moeten worden gelaten in de plaats voor een aantal maanden om de bugs stik. Zodra bugs zijn verdwenen, laat zakken in plaats van toekomstige besmettingen te voorkomen.

•  Elimineer toegang tot je bed. Trek bed uit de buurt van de muur, en er zeker van zijn dat de lakens niet de grond raken. Bedframe benen kan in gerechten van tea tree olie worden geplaatst om de toegang via het bed de benen te voorkomen.

•  Bel een professionele als een besmetting ernstig is of zich heeft verspreid naar meer dan een gebied. Hoewel er producten goedgekeurd voor gebruik thuis, sterker chemicaliën zijn alleen beschikbaar voor professionals getraind in het veilig gebruik ervan. Thuis methoden die worden gebruikt door de consument worden het best gebruikt bij het eerste teken van besmetting.

•  Voorkom een besmetting. Wees voorzichtig bij het kopen van gebruikte meubelen en matrassen. Als ze al haven bugs, geeft u hen passage in uw huis. Bedwantsen kan ook uw huis op de kleding gedragen door mensen die rond besmettingen zijn geweest. Ze kunnen ook gaan over onderwerpen zoals dozen en bagage.

Hints

  • Regelmatig schoonmaken kan voorkomen dat een besmetting van de overname van uw huis. Beten kunnen allergische reacties in zeldzame gevallen veroorzaken, wat leidt tot misselijkheid en infectie van de huid van het krabben beten.