How to Get Rid van bedwantsen voor Zuigelingen

How to Get Rid van bedwantsen voor Zuigelingen

Bedwantsen zijn een last voor iedereen, maar ouders die insectenbeten op hun baby's vinden wanneer ze wakker worden elke ochtend zal zeker willen bevestigen en het ongedierte te elimineren. Afhankelijk van de mate van besmetting, moeten mensen in staat zijn om de bedwantsen te elimineren, zodat hun baby kunnen rustig slapen zal zijn. Bedwantsen zijn plat, roodbruine insecten ongeveer 1/4 inch lang dat willen verbergen in kleine scheuren en spleten, dus maak je klaar voor een aantal huid-en-zoeken.

Instructies

How to Get Rid van bedwantsen in de Nursery

•  Bevestig de aanwezigheid van bedwantsen. Demonteren van de wieg en trek meubels uit de buurt van de muren. Gebruik een zaklamp en vergrootglas om bedwantsen, die willen verbergen in de naden van het matras te vinden. Controleer de wieg frame, vlakbij dressoirs, onderaan wandkleden en in eventuele scheuren in de muren voor de insecten. Ze vinden het leuk ook om te verbergen onder deksels en plinten.

•  Was alle beddengoed of kleding die bedwantsen of hun eieren kunnen bevatten. Warm water is dodelijk voor deze insecten. Grondig reinigen van elke knuffels en speelgoed die kunnen worden herbergen het ongedierte ook.

•  Vacuum meubelen, matrassen, vloeren en wanden, en zorg te krijgen in elke scheur met een spleethulpstuk. Bedwantsen zijn bekend te kruipen in vreemde plaatsen, zoals wekkers, zodat stofzuigen elke mogelijke schuilplaats, waaronder babyfoons. U zult niet in staat zijn om alle wandluis eieren, die ook vasthouden aan oppervlakken te zien, dus schraap de oppervlakken als je stofzuigen elke eieren los. Verwijder direct de vacuümzak, sluit deze in een plastic zak en haal hem uit het huis.

•  Behandel de kamer met diatomeeënaarde. Terwijl insecticiden soms worden gebruikt om bedwantsen te elimineren, dat is niet de beste manier van handelen in een kwekerij. Diatomeeënaarde is een poeder gemaakt van fijngemalen fossielen van prehistorische algen die niet schadelijk is voor de mens, maar zal insecten die proberen te kruipen door het te vernietigen. Spreid een ring van het op de vloer rond de kribbe en andere gebieden van de besmetting aan een bedwantsen die niet werden uitgeroeid of uitgebroed na de reiniging te doden.

•  Koop en installeer een plastic hoes met een rits voor de wieg matras. Het deksel zal uiteindelijk stik resterende bedwantsen in het matras en het voorkomen van herbesmetting.

•  Houd het kind uit de kamer voor twee weken en controleren op eventuele herbesmetting voordat het kind terug in de kamer. Gebruik een alternatieve slaapplaats, zoals een draagbare wieg in een ander deel van het huis in deze tijd, let daarbij goed op die gebieden te controleren op wandluis activiteit.

Hints

  • Weerstaan ​​aan de drang om te strippen kamer van de inhoud van het kind, omdat dit zal alleen verspreiden de besmetting naar andere delen van het huis. Niet iets van de kamer, behalve beddengoed en kleding die zal worden gewassen te verwijderen.
  • Beten kunnen besmet raken, vooral als de baby krabt de beten. Het wassen van de huid van het kind met water en zeep en het aanbrengen van een verdovende crème is een effectieve behandeling. IJs kan ook worden gebruikt om zwelling te verminderen. Sokken of wanten op de handen van een kind zal verdere krassen te voorkomen.