How to Get Rid van bedwantsen in uw luie stoel

How to Get Rid van bedwantsen in uw luie stoel

Hoewel vaker te vinden in bed, weet bedwantsen geen onderscheid maken tussen de meubels en stoffen ze teisteren. Ze zijn bekend in bedden, banken en andere meubels uit een stof materiaal te leven. Als u geplaagd door bedwantsen in uw bank, zijn er vele opties voor hoe zich te ontdoen van hen. Ingebruikneming van de meest effectieve methoden zal snel elimineren zelfs de ergste wandluis besmetting.

Instructies

•  Controleer of de bug besmetting binnen de bank is in feite bedwantsen. Bedwantsen kunnen soms worden verward voor soortgelijke insecten of bugs. Zoek een van de bugs en zorgvuldig te bestuderen de mogelijkheden ervan. Als het een wandluis, zal donkerbruin van kleur, hebben zes benen, een groot rond lichaam en een kleine weg. Overwegen op zoek naar een paar close-up foto's van bedwantsen online voor verdere bevestiging.

•  Neem een stofzuiger met een slang gehechtheid en gaan over alle kieren van uw bank. Grondig stofzuigen van de bank zal helpen verwijderen bedwantsen en hun larven van de buitenkant. Eenmaal klaar, leeg de vacuümzak in een buiten prullenbak om verder in-home besmetting te voorkomen.

•  Aankoop of huur een stoomreiniger en gaan over elke centimeter van uw bank. Dit zal elke wandluis larven die niet werd opgepikt als je de bank gestofzuigd doden. Na het stomen, zodat uw bank om te drogen.

•  Gebruik een speciaal samengestelde wandluis spray. Bij het kiezen van een wandluis spray, kunt u om te gaan met een natuurlijke formule die geen schadelijke effecten op de gezondheid zal hebben. Natural-wandluis doden formules gebruiken vaak een veilige en natuurlijke oliën zoals cederhout olie en oranje olie. Sproei het volgens de aanwijzingen op de fles.

•  Verspreid diatomeeënaarde op de grond rondom uw bank. Diatomeeënaarde is een natuurlijke poeder, dat is veilig voor mens en dodelijk voor insecten. Beregening het rond uw bank zal alle bedwantsen die proberen te kruipen om uw andere meubels te doden. Diatomeeënaarde kan online of via huis en tuin winkels zoals Home Depot worden gekocht.

•  Koop een wandluis bank hoes. Bedwantsen moeten voeden met het bloed om te leven, dus het afsnijden van hun contact met de mens zal ze sterven van de honger. Na het installeren van de bank, verwijder het elke week of twee en zuig het dode insecten.

Wandluis bank dekt ook voorkomen dat de beestjes zich verspreidt naar andere meubels en stoffen. Deze speciaal gemaakte covers kunnen online worden gekocht via websites zoals amazon.com en ebay.com.