How to Get Rid van Allergische Shiners

Niemand vindt het leuk om donkere kringen te hebben onder hun ogen. Terwijl sommige oorzaken van een gebrek aan slaap, stress, eczeem, erfelijkheid, constante wrijven van de ogen of uitdroging kan zijn, kan een aantal donkere kringen onder de ogen het gevolg zijn van hooikoorts en andere allergieën. Wanneer de cirkels het gevolg zijn van nasale allergieën, verkoudheid, of infecties van de sinussen, worden ze allergische uitblinkers genoemd

Instructies

How to Get Rid van Allergische Shiners

•  Probeer identificeren allergie triggers zoals pollen, schimmels, stof, ragweed enzovoort. Als u weet wat triggers uw nasale allergieën proberen om de triggers te vermijden zoveel mogelijk. Schoon en stof regelmatig aan deze triggers in uw huis te verminderen. Behandel uw tuin met producten die pollen en onkruid zal doden.

•  Neem een antihistaminicum. Deze kunnen worden gekocht over de toonbank en zijn goed voor de behandeling van allergieën. Antihistaminica zijn goed voor de behandeling van jeukende en tranende ogen, loopneus, niezen, en andere allergische symptomen. Sommige antihistaminica kunnen u slaperig maken dus lees de achterkant van de doos over eventuele voorzorgsmaatregelen die je moet nemen. Het is het beste om hen niet te nemen als je gaat rijden of het bedienen van machines.

•  Gebruik neussprays. U kunt recept te krijgen of over de toonbank neussprays om uw nasale allergieën en verkoudheid symptomen te behandelen. Als u de sprays gebruiken voordat uw symptomen beginnen, kunnen de symptomen worden voorkomen.

•  Vraag uw arts over het krijgen van een recept voor nasale steroïden. U moet nasale steroïden dagelijks te gebruiken voor het beste effect en er kunnen een aantal bijwerkingen die je moet bespreken met uw arts.

•  Houd een warme handdoek over je ogen en neus. Dit zal helpen met eventuele wallen en helpen om te openen en afvoer van uw neus. U moet het proces van het houden van de warme handdoek over je ogen en neus meerdere keren per dag herhalen. Je kunt ook plakjes komkommer of warme theezakjes op je ogen te helpen verminderen eventuele wallen.