How to Get Rid van Aften in je mond

How to Get Rid van Aften in je mond

Aften zijn ondiepe zweren die zich voordoen in de mond. De oorzaak van aften is niet exact bekend: Echter, vermoeidheid, stress en bepaalde voedingsmiddelen de mogelijkheid van een kanker voor sommige mensen verhogen. Aften meestal genezen op hun binnen twee weken, maar veel mensen nodig behandeling van het ongemak en de pijn gedurende deze tijd.

Instructies

•  Meng het zout en water samen in een beker grondig oplossen van het zout. Eenmaal opgelost, neem een ​​hap van de zout-oplossing en spoel het rond je mond voor een minuut. Spuwde het water en herhaal dit drie keer per dag.

•  Bevochtig een druppel waterstofperoxide op de pijnlijke kanker met behulp van uw vingertop en laat het op zijn plaats te blijven. Deze methode is het meest effectief in de vroege stadia van ontwikkeling pijnlijke echter nog steeds helpt om het ongemak te verlichten in elk stadium.

•  Spoel met een antimicrobiële mondwater driemaal daags. Laat de vloeistof in de mond gedurende ten minste 30 seconden om bacteriën te doden en helpen oplossen van eventuele infecties.

•  Bevochtig een druppel koortslip crème of gel op de pijnlijke kanker tot drie maal daags. Deze over-the-counter medicijnen verdoven het gebied en helpen om de pijn te verlichten.

•  Vermijd kruidig, warm of zuur eten en drinken. Deze kunnen het gebied irriteren en verder ongemak.

Hints

  • Als de pijnlijke kanker geneest niet na 10 dagen, of als u een verandering in het uiterlijk zien, bezoek dan onmiddellijk uw arts.